Meny Gå til innhold

CP-konferansen

CP-konferansen er en fagkonferanse og det største arrangementet CP-foreningen har regi for. Målet er å gi fagpersoner bedre kunnskap om CP, ved å presentere nyheter innen behandling og forskning.

Les om CP-konferansen 2019 her.

Vi håper også at CP-konferansen kan bidra til at personer med CP får et best mulig tilbud og at de opplever møtet med behandlingsapparatet som positivt.

Konferansen fungerer også som en viktig møteplass for fagpersoner, brukere og deres foreldre.

Starten

CP-konferansen ble arrangert for første gang i 2004, og har siden vært arrangert elleve ganger. I 2016 var det en liten pause, da det både ble arrangeret en konferanse i Kirkenes i april  og en EACD og CP-konferanse i Stockholm i juni.

I januar 2017 var det igjen duket for CP-konferanse i Oslo.

Fagpersoner og medlemmer fra hele landet møtes for et tettpakket program, og deltakelsen har vært oppe i over 800 personer. På konferansen arrangeres også alltid en hjelpemiddelutstilling hvor det blir vist frem det nyeste innen hjelpemidler for personer med CP.

Konferansen arrangeres alltid i Oslo, og de siste årene har den vært avholdt i Oslo Kongressenter. De siste årene har den blitt arrangert i januar.

MYE FOLK: Hjelpmiddelutstillingen på CP-konferansen 2015 var godt besøkt. Foto: ADRIAN BJØRDAL

Med CP-konferansen ønsker vi å:

  • Formidle ny kunnskap og forskning om behandlingsmetoder og tilbud i et tverrfaglig perspektiv
  • Vise fram den gode praksisen i fagmiljøene
  • Synliggjøre brukernes erfaringer

Konferansen er et samarbeid mellom Cerebral Parese-foreningen og fagmiljøene, både når det gjelder behandlingstilbud og forskning på feltet. 

CP-konferansen i CP-bladet

CP-konferansen 2019 (pdf)

CP-konferansen 2018 (pdf)

CP-konferansen 2017 (pdf) 

CP-konferansen 2016 (pdf)

CP-konferansen 2015 (pdf)

CP-konferansen 2014 (pdf)