Meny Gå til innhold

Fylkesavdelingen i Østfold ble stiftet i 1999 og har i dag rundt 225 medlemmer.

Foto: HELLE GANNESTAD

Det er styret i fylkesavdelingen som er ansvarlig for aktiviteter og andre tilbud du som medlem kan delta på. Styret består av voksne som selv har CP og foreldre til barn med CP.

Ta kontakt med leder eller nettansvarlig dersom du lurer på noe!

Vi som sitter i styret gjør denne innsatsen på frivillig basis. For at fylkesavdelingen i Østfold skal kunne lage arrangement og aktiviteter som medlemmene har utbytte av, er vi avhengige av at du som medlem både gir innspill og tilbakemeldinger til oss. Kanskje du selv også kan tenke deg å bidra?

Som medlem i fylkesavdelingen i Østfold får du brev per post eller e-post om ulike arrangement. Vi oppfordrer alle våre medlemmer som har e-post om å sende den til hanne@sadu.no slik at Hanne Petersen kan sende dem videre til CP-foreningen sentralt så de får lagt dem inn i medlemslistene våre.

Følg dessuten alltid med på arrangementkalenderen nederst på siden - her finner du en oppdatert oversikt over alt som rører seg av smått og stort i fylkesavdelingen.

Interessepolitisk arbeid i CP-foreningen lokalt og sentralt handler om å forsøke å påvirke offentlige myndigheter slik at tilbudet til mennesker med CP blir bedre. Muligheten til å påvirke CP-foreningens arbeid og prioriteringer er stor i fylkesavdelingen dersom du selv deltar aktivt.

Arrangementer i Østfold

Kontakt oss

Hanne Stangeboe Petersen

Leder

Nettansvarlig

Styremedlemmer

Roger Aronsen

Styremedlem

Jeanette Ekenes-Tangen

styremedlem

Sylvie Simonsen

Styremedlem

Lars Ivan Kingsrød Johansen

Styremedlem

Melisa Skopljak

styremedlem

Bahrudin Skopljak

Varameldem