Hopp til hovedmeny Hopp til innhold

Fylkesavdelingen i Vestland (Hordaland og Sogn og Fjordane) ble stiftet i 1954 og er en av de eldste fylkesavdelingene i Cerebral Parese-foreningen. Fylkesavdelingen har rundt 530 medlemmer.

Fra aktivitetsdag på Flesland med Bergen Aero Klubb (BAK). Foto: GUNNAR VAN DER MEEREN, leder Infoteamet BAK.

Styret

Styret inkluderer 11 tillitsvalgte som samles månedlig. Både medlemmer med CP og foreldre til barn med CP eller tilsvarende diagnoser er representert. Vi ønsker gjerne at du tar kontakt!

Våre tilbud

Vi legger vekt på å fremme sosialt samvær blant medlemmene. Temakvelder tilbyr også faglig og praktisk innsikt. Vår fylkesavdeling har mange aktive medlemmer. Noen aktiviteter er regelmessige, mens andre varierer med årstidene. Hold et øye med arrangementskalenderen på siden for oppdatert info. Medlemmer får også beskjed via post eller e-post før hvert arrangement.

Terapibassenget for alle

Dette arrangementet er åpent for alle, med et spesielt fokus på familier der barn må være i følge med en voksen. Det vil finne sted på varierende tirsdager fra januar til mai og igjen fra september til desember. Arrangementet holdes i terapibassenget på Energisenteret ved Haukeland Sykehus i Bergen. Deltakelse koster 100 kr per person, som kan betales via Vipps til nummer 631270 eller overføres til bankkonto 52013549974. For ytterligere informasjon eller ved spørsmål, kan man kontakte Bjørn Greve på telefonnummer 918 04 526.

Besøk Helse Bergen for oppdaterte datoer og tider: Klikk her for oppdaterte datoer og tider

Treningstilbud for ungdom og unge voksne

Vi tilbyr et treningstilbud spesifikt for ungdom og unge voksne over 18 år. Dette tilbudet er tilgjengelig på utvalgte onsdager, inkludert 21. og 28. september, 12. og 26. oktober, samt 9. og 16. november. Det er et flott tilbud ettersom og det er gratis for medlemmer. De som er interesserte i å delta, kan enkelt melde seg på ved å klikke på påmeldingslenken. For eventuelle spørsmål, eller ytterligere informasjon, er det bare å ta kontakt med Alexander Sviggum på telefonnummer 414 39 384 eller via e-post på alexander.sviggum@icloud.com.

Klikk her for påmelding.

Dans og lek med Mari for barn 0-13 år

Mari inviterer danseglade barn med CP i alderen 0 til 13 år til dans og lek. Disse morsomme og energiske aktivitetene vil finne sted på onsdager i uke 44, 46, 48 og 50, fra klokken 18:00 til 19:00. Stedet for dansegleden er gymsalen på Energisenteret, som ligger i Glasblokkene, 1. etasje, blokk 2. Påmelding er nødvendig for å delta, og dette tilbudet er eksklusivt for hovedmedlem barn. For påmelding, klikk på den tilgjengelige lenken. Hvis du har spørsmål eller trenger mer informasjon, kan du kontakte Katrine Sagstad på telefonnnr. 452 56 807 eller Lene Cecile Brurås på telefonnr. 988 64 574.

Klikk her for påmelding, eksklusivt for hovedmedlem barn.

CPU arbeidsgruppe Vestland

For å fange interessen til unge voksne i aldersgruppen 18-35 år, ønsker CPU Vestland å tilby inspirerende og oppmuntrende opplevelser. Vi legger vekt på å skape et dynamisk miljø gjennom en rekke aktiviteter som inkluderer spennende arrangementer, produktive møter, samt utvikling og forbedring av våre kommunikasjonskanaler. Vi er alltid på utkikk etter nye idéer og perspektiver, og vi oppfordrer derfor alle interesserte til å bli medlemmer. For mer informasjon, eller for å dele dine tanker og ideer, kan du ta direkte kontakt med vår leder, Alexander Sviggum, på telefon 414 39 384 eller via e-post:alexander.sviggum@icloud.com. Vi ser frem til å høre fra deg og ønsker deg hjertelig velkommen til vår organisasjon.

Furuneset feriested

En sjøhytte med moderne bekvemmeligheter i Sveio kommune, skredder-sydd for medlemmer av CP-foreningen i Vestland. Kun en kjøretur fra Bergen kan opptil 8 gjester nyte komforten av fire soverom, tilpassede fasiliteter som takheis og HC-bad, samt friheten av en stor eiendom med privat strandlinje, med asfalterte veier på eiendommen. Det er fine turområder i omgivelsene, og båt med påhengsmotor kan benyttes. Fiske er dermed mulig både fra flytebryggen og båt. I hytten er det RiksTV, Blu-Ray/DVD-spiller, radio og CD-spiller. Furuneset er det ideelle feriestedet for avslapning og nye opplevelser!

Furuneset er ikke ledig følgende perioder:

28.mars til 31.mars
7.mai til 12.mai
16.mai til 19.mai
21.mai til 23.mai
24.mai til 27.mai
14.juni til 16.august
19. til 22. august
30. august til 1. september

For bestilling og priser (inkludert utvask) ta kontakt med:

Liv Elin Moldekleiv, telefon 98653343, e-post emoldekl@online.no eller Bjørn Greve telefon 91804525, e-post bjorn-greve@outlook.com

Johan Ludwig Mowinckels Stiftelse

Denne stiftelsen støtter tiltak for personer med cerebral parese og lignende hjerneskader, se www.jlms.no.

Kontakt oss

Vi setter pris på innspill og forslag. Styret engasjerer seg også organisasjonspolitisk ved deltakelse i ulike fora. Møt oss på våre arrangementer for å knytte bånd med andre i liknende situasjoner. Inntil da, lykke til med fremtidige utfordringer!

Leder: Bjørn Greve

Epost: leder.vestland@cp.no

Tlf: 918 04 526.

Arrangementer i Vestland

Kontakt oss

Bjørn Greve

Leder

Katrine Sagstad

Nettansvarlig

Styremedlemmer

Bente Heggø Olsen

Nestleder

Camilla Eliassen

Sekretær

Alexander Sviggum

Styremedlem/CPU Vestland

Liv Elin Moldekleiv

Styremedlem

Magnus Mjelde Kluck

Styremedlem

Katrine Sagstad

Styremedlem

Tor Helge Gundersen

Styremedlem

Einar Georg Johannessen

Varamedlem

Lene Urhaug

Varamedlem

Linda Blålid

Varamedlem