Hopp til hovedmeny Hopp til innhold

Fylkesavdelingen i Finnmark er den aller yngste fylkesavdelingen i Cerebral Parese-foreningen. Vårt første helgeseminar og årsmøte ble avholdt i mars 2006 i Alta. I dag har vi cirka 60 medlemmer i vår avdeling.

Fylkesavdelingenes styre velges på årsmøtet, som avholdes hvert år i perioden februar – april. Alle medlemmer er hjertelig velkommen til disse årsmøtene!

Det er styret i fylkesavdelingen i Finnmark som er ansvarlig for alle aktiviteter og andre tilbud du som medlem kan delta på.  

Styret i Finnmark består av foreldre til barn med CP og voksne som selv har CP. Vi har også en egen ungdomskontakt. Ta kontakt med en av oss om du lurer på noe!
 
De som sitter i styret gjør denne innsatsen på frivillig basis. 

Hver fylkesavdeling i CP-foreningen har sin egenart og foreningen har et variert tilbud til medlemmene hele landet under ett. Aktivitetene varierer etter hvilket fylke du hører til. Som medlem i fylkesavdelingen i Finnmark får du brev fra fylkesstyret pr. post eller e-post om ulike arrangementer. 

Følg dessuten alltid med på arrangementskalenderen nederst på siden – her finner du en oppdatert oversikt over alt som rører seg av smått og stort i fylkesavdelingen.

Arrangementer i Finnmark

Kontakt oss

Fred Gjøran Einvik

Leder/Nettansvarlig

Styremedlemmer

Fred Gjøran Einvik

Leder/nettansvarlig

Lidia Eira

Kasserer/nettansvarlig

Sigrid Heitmann

Styremedlem

Brede Mathisen

Styremedlem

Mats Skotnes

Styremedlem

Linda Cecilie Mathisen

1.varamedlem