Hopp til hovedmeny Hopp til innhold

Medlems- og kjøpsvilkår

Les om hvilke vilkår som gjelder for medlemskap i CP-foreningen.

Vilkår for medlemskap

Det er ingen krav om at du må ha en diagnose eller være i familie med noen som har det. Alle kan være med å støtte CP-foreningens tilbud og aktiviteter.

Les om alle fordelene du får av å være medlem i CP-foreningen.

Kontingent

Når du melder deg inn i CP-foreningen betaler du kontingenten for inneværende kalenderår. Medlemskapet fornyes automatisk hvert år frem til du melder deg ut. Dersom kontingenten ikke blir betalt vil medlemskapet ditt deaktiveres. Vi vil ta kontakt med deg før medlemskapet deaktiveres med informasjon om hvordan du kan betale forfalt årskontingent.

For tiden er dette foreningens gjeldende kontingent:

Enkeltmedlemskap: 350 kr /år
Familiemedlemskap: 450 kr /år

Informasjon og spørreundersøkelser/forskningsprosjekter

Ved å være medlem i CP-foreningen vil du få tilsendt informasjon om ulike aktiviteter og medlemstilbud, både fra CP-foreningen sentralt og fra fylkeslagene.

Du kan også få tilsendt utvalgte spørreundersøkelser fra oss eller nøye utvalgte tredjeparter. Dette gjør vi for å bidra til forskningen tilknyttet Cerebral Parese og for å forbedre foreningens tilbud for sine medlemmer. Du velger selv om du ønsker å delta eller ikke ved forespørsel. Som medlem aksepterer du at vi deler dine kontaktopplysninger i regulerte forhold for dette tiltaket.

Kontakt oss

Om du har spørsmål angående ditt medlemskap kan du ta kontakt med oss på post@cp.no eller ringe vårt kontor på 22 59 99 00.

Dersom du ønsker å avslutte medlemskapet ditt setter vi pris på om du tar kontakt med oss.

Cerebral Parese-foreningen
Org. nr. 960 570 391

Betalingsalternativer på cp.no