Hopp til hovedmeny Hopp til innhold

Voksne med lett grad av CP - arbeidsgruppe

Her er en oversikt over medlemmene i arbeidsgruppa for voksne med lett grad av CP. Arbeidsgruppa ble etablert i 2020 og arrangerte blant annet erfaringssamlingen for voksne med lett grad av CP i november 2021. Nettsiden er under utarbeidelse og bilder kommer etter hvert.

Fra venstre: Alexander, Cristian, Aina, Tone, Jenny og Sigrun.
Fra venstre: Alexander, Cristian, Aina, Tone, Jenny og Sigrun.

Tone Telnes

Fødselsår: 1973
Epostadresse: tonetelnes@hotmail.com
Litt om meg: Utdannet barnepleier og sykepleier, og har jobbet både i  barnehager og på sykehjem. Jeg har nå 100% uførepensjon. Jeg er samfunnsengasjert, glad i musikk, og synger i kor. I hverdagen prøver jeg å ha balanse mellom aktivitet og hvile, og da bruker jeg også musikken som avkobling.
Tilknytning til CP-foreningen: kursleder på ulike likepersonskurs, deltatt på "lunsjprat med Helle" og delt min historie om utmattelse og aksept, administrator (sammen med Jenny) i Facebook-gruppa: "For oss med mild grad av Cerebral Parese", varamedlem i CP-foreningen i Trøndelag.


Jenny-Irene Holte

Fødselsdato: 1976
Epostadresse: jenny@kebas.no
Litt om meg: Jeg er utdannet lærer og har nå uførepensjon. Jeg sitter i brukerutvalget på Sunnaas sykehus. Mine hobbyer er trening og friluftsliv. 
Tilknytning til CP-foreningen: likeperson, kursleder på ulike likepersonkurs, administrator (sammen med Tone) i Facebookgruppa «For oss med mild grad av Cerebral Parese», nestleder i CP-foreningen i Telemark.

Sigrun Bjerke Fosse

Fødselsår: 1982
Epostadresse: Sigrunfosse@hotmail.com
Litt om meg: Jobber litt som spesialpedagog på en skole. Trener masse på SATS, liker friluftsliv og kajakken min.
Tilknytning til CP-foreningen: Jeg har alltid vært medlem i cp-foreningen. Jeg ble valgt inn i sentralstyret i 2005 og siden det har jeg brent for at de med grad 1 og 2 skal føle seg inkludert i foreningen. Dette er mitt hjertebarn. 

Cristian Camilo Breivik

Fødselsår: 1988
Epost: breivik_camilo@hotmail.com
Litt om meg: 100% ufør, jobber som tilkallingsvikar. Er veldig interessert i: Fotball, gaming og rullestolrugby.
Tilknytning til CP-foreningen: Medlem i fylkeslaget i Oslo og Akershus og prøver å få til jevnlige treff voksne med lett grad av CP der.


Aina Myrseth

Fødselsår: 1980
Epostadresse: aithmy@gmail.com
Litt om meg: 50% ufør, 50% AAP. Mine interesser er: Trening, fysio, turer, familie, strikke, sosialt 
Tilknytning til CP-foreningen: Medlem i fylkeslaget Oslo og Akershus, deltok nylig (september 2022) på CP-Norden der jeg fortalte om mine erfaringer om det å ha lett grad av CP.