Hopp til hovedmeny Hopp til innhold

Vår fylkesavdelingen ble stiftet i 1956 og har i dag vel 285 medlemmer.

Vinnerlaget fra turens aktivitetskonkurranse  Foto: Tatt av Firmaet Luftetur.

De som sitter i styret gjør denne innsatsen på frivillig basis. For at vi skal kunne lage arrangementer og aktiviteter som medlemmene har utbytte av, er vi avhengige av at du som medlem både gir innspill og tilbakemeldinger til oss. Kanskje du selv også kan tenke deg å bidra?

Som medlem i fylkesavdelingen i Vestfold får du brev per post eller e-post om ulike arrangement. Informasjon om våre aktiviteter finner du i arrangementsoversikten under, men de mest populære tilbudene for medlemmer i Vestfold har de siste årene vært vår årlige høsttur til Langesund samt tur til Gurvika.

Friluftsrådets Landsforbund:  

"Klart det går. Friluftslivkurs for voksene som har ansvar for barn og unge med funksjonsnedsettelser."

Takket være tilskudd fra miljødirektoratet med kr. 110.000 kan vi igjen lyse ut midler til å støtte gjennomføring av kurset "Klart det går"  Dette kurset og tilbudet om støte er sendt de tilskrevne organisasjonene. Støtte gis til kurs som arrangeres med bassis i heftet " Klart det går" og som går over minst 3 timer.  

Les mer om dette her og hvordan du går frem for å søke   

Interessepolitisk arbeid i CP-foreningen lokalt og sentralt handler om å forsøke å påvirke offentlige myndigheter slik at tilbudet til mennesker med CP blir bedre. Muligheten til å påvirke CP-foreningens arbeid og prioriteringer er stor i fylkesavdelingen dersom du deltar aktivt.

Arrangementer i Vestfold

Kontakt oss

Tanja Leegaard

Leder

Styremedlemmer

Tanja Leegaard

Leder

Kenneth Olsen

Kasserer

Karl Olav Dalen

Sekretær

Mathias Elmer

Styremedlem

Petter Brown

2 varamedlem

Kristine Andal

1. varamedlem.