Hopp til hovedmeny Hopp til innhold

Fylkeslaget Innlandet (tidligere Hedmark og Oppland) ble stiftet i 2004. Fylkeslaget har i dag 312 medlemmer over et vidstrakt geografisk område.

Foto: PRIVAT

Det er styret i fylkeslaget som er ansvarlig for aktiviteter og andre tilbud du som medlem kan delta på. Styret består av foreldre til barn med CP og voksne som selv har CP.

Ta kontakt med en av oss dersom du lurer på noe! 

For at fylkeslaget i Innlandet skal kunne lage arrangement og aktiviteter som medlemmene har utbytte av, er vi avhengige av at du som medlem både gir innspill og tilbakemeldinger til oss. Kanskje du selv også kan tenke deg å bidra?

Som medlem i vårt fylkeslag får du brev per post eller e-post om ulike arrangement.

Følg dessuten alltid med på arrangementskalenderen nederst på siden – her finner du en oppdatert oversikt over alt som rører seg av smått og stort i fylkeslaget.

Siden starten i 2004 har vi arrangert familiedager på Merket; Røde Kors sitt ferie-, kurs og opplevelsessenter på høyfjellet i Valdres. Vi inviterer også til natursti og hundekjøring. Årsmøte er fast på programmet og vi ønsker veldig gjerne flere aktive medlemmer i vårt fylkeslag.

Muligheten til å påvirke CP-foreningens arbeid og prioriteringer er stor i fylkeslaget dersom du selv er aktiv.

Faste aktiviteter

Ulike samtale- og gruppetilbud

Foreldregrupper
Foreldregrupper er organiserte treff mellom foreldre til barn som har CP. Som oftest er de organisert som samtalegrupper, men felles aktiviteter kan også være utgangspunktet for treffene.

Treffene gir foreldrene mulighet til å møte andre som er i samme situasjon og dele erfaringer, gleder og bekymringer. Eksempler på samtaletemaer kan være ulike behandlingstilbud, skolesituasjon, avlastning- og støttemuligheter, fritidsaktiviteter, hjelpemidler og så videre.

• For hvem: Foreldre til barn med CP
• Når: Ca. ni ganger i året, se informasjon på nettsidene til Innlandet.
• Hvor: Cafe Stift, Kulturhuset Banken i Lillehammer

Kontaktperson: Katrin Austnes, leder.innlandet@cp.no / 920 94 960

Arrangementer i Innlandet

Kontakt oss

Katrin Austnes

Leder

Styremedlemmer

Katrin Austnes

Leder

Camilla S. Sagstuen

Kasserer

Hanne Mali Slettum

Styremedlem

Synne Guro Haugseng

Styremedlem

Eva Kristin Hangård

Varamedlem

Kristin Kopstad

Varamedlem