Hopp til hovedmeny Hopp til innhold

Likepersoner

Noen ganger kan det å snakke med noen hjelpe. Cerebral Parese-foreningen har flere tilbud til medlemmer som ønsker råd, tips eller samtaler med personer som er i lignende situasjon. I oversikten nederst på denne siden kan du møte våre flotte likepersoner!

Likepersonarbeid er aktiviteter og tiltak som har som mål å tilby hjelp, støtte og veiledning basert på hverdagserfaringer med å leve med cerebral parese. Personer som selv har cerebral parese eller foreldre til barn med cerebral parese kan være likepersoner.

Telefonkontakter

Vi vet at mange av våre medlemmer har spørsmål, problemstillinger, tanker og følelser som de ønsker å dele med noen i samme situasjon.

I oversikten under finner du informasjon om hver enkelt av våre likepersoner og en beskrivelse av deres kompetanse- og erfaringsområder.

Vi håper at det blir lettere for deg å ta kontakt med våre likepersoner og at du gjennom oversikten kan finne en som du kan relatere deg til, en som er i samme, eller lignende situasjon som deg. 

Telefonkontaktene har vært på likepersonkurs i foreningen og skrevet under en taushetsavtale.

Personene på denne listen har lyst til å gjøre en innsats for andre og vet at det er viktig å kunne håndtere fortrolige opplysninger.

Du kan ringe en av dem, eller sende e-post når du lurer på hva du skal gjøre, når du trenger tips og råd om hva som nytter, eller rett og slett når du trenger å prate med en som forstår hva du snakker om.

Nye likepersoner for foreldre til barn 0-3 år

Gjennom prosjektet «Nettverk for nye foreldre» ble det våren 2024 rekruttert seks nye likepersoner som er dedikert for foreldre som nylig har fått et barn med cerebral parese (0-3 år).

Våre likepersoner

Se alle
Rådgivningstelefon
Som medlem kan du også ringe til vår rådgivningstelefon. Her kan du få tips og råd om smått og stort, eller om du bare trenger en som kan lytte.
22 59 99 00