Hopp til hovedmeny Hopp til innhold

Utleie av hytter

Noen av fylkeslagene disponerer hytter som medlemmer kan leie. Se den fullstendige oversikten her.

Vestfold

Gurvika

Gurvika ved Nevlunghavn utenfor Larvik er et feriested for personer med funksjonsnedsettelser. I sommerhalvåret tilbyr de hytteferie for én person med funksjonsnedsettelse sammen med familie, eller andre ledsagere.

Gurvika har 22 hytter, et stort bygg beregnet for større grupper eller institusjoner, badebasseng med oppvarmet sjøvann og et eget bygg for sosialt samvær.

Stedet ligger flott til rett ved sjøen og har 70 meter sandstrand, hvor alt er tilrettelagt.

Gurvika er åpen fra midten av mai til midten av september. Midt på sommeren er det maks én ukes leie, men tidlig og sent på sommeren er det mulig å søke på lenge opphold.

Søknad til leie av hytte sendes til Stiftelsen Gurvika senest i slutten av mars. Søknaden må inneholde informasjon om grad av funksjonsnedsettelse, tilretteleggingsbehov og antall personer som ønsker opphold.

For mer informasjon om Gurvika samt søknad, klikk her.

Vestland

Furuneset

En sjøhytte med moderne bekvemmeligheter i Sveio kommune, skreddersydd for medlemmer av CP-foreningen i Vestland. Kun en kjøretur fra Bergen kan opptil 8 gjester nyte komforten av fire soverom, tilpassede fasiliteter som takheis og HC-bad, samt friheten av en stor eiendom med privat strandlinje, med asfalterte veier på eiendommen. Det er fine turområder i omgivelsene, og båt med påhengsmotor kan benyttes. Fiske er dermed mulig både fra flytebryggen og båt. I hytten er det RiksTV, Blu-Ray/DVD-spiller, radio og CD-spiller. Furuneset er det ideelle feriestedet for avslapning og nye opplevelser!

Furuneset er ikke ledig følgende perioder:

28.mars til 31.mars
7.mai til 12.mai
16.mai til 19.mai
21.til 23.mai
24.mai til 27.mai
14.juni til 16.august
19. til 22. august

For bestilling og priser (inkludert utvask) ta kontakt med:

Trøndelag

Golia

Golia er en stor og fin hytte som er tilrettelagt for personer med funksjonsnedsettelser og eies av CP-foreningen i Trøndelag.

Hytta ligger nedenfor Hovden, med gangavstand fra sentrum i Oppdal.

Alle kan leie hytta, men CP-foreningens medlemmer har førsteprioritet. Det er plass til tolv personer fordelt på fire soverom. To av soverommene ligger i andre etasje, men adkomst via en bratt trapp.

Bruk kalendersystemet og send inn forespørsel om pris og tilgjengelighet.

Du kan også ta kontakt med hytteansvarlig Roar Spjøtvold på mobil 99 60 69 12 etter klokken 17 på hverdager, eller ved å bruke kontaktskjemaet.