Hopp til hovedmeny Hopp til innhold

Utleie av hytter

Noen av fylkeslagene disponerer hytter som medlemmer kan leie. Se den fullstendige oversikten her.

Vestfold

Gurvika

Gurvika ved Nevlunghavn utenfor Larvik er et feriested for personer med funksjonsnedsettelser. I sommerhalvåret tilbyr de hytteferie for én person med funksjonsnedsettelse sammen med familie, eller andre ledsagere.

Gurvika har 22 hytter, et stort bygg beregnet for større grupper eller institusjoner, badebasseng med oppvarmet sjøvann og et eget bygg for sosialt samvær.

Stedet ligger flott til rett ved sjøen og har 70 meter sandstrand, hvor alt er tilrettelagt.

Gurvika er åpen fra midten av mai til midten av september. Midt på sommeren er det maks én ukes leie, men tidlig og sent på sommeren er det mulig å søke på lenge opphold.

Søknad til leie av hytte sendes til Stiftelsen Gurvika senest i slutten av mars. Søknaden må inneholde informasjon om grad av funksjonsnedsettelse, tilretteleggingsbehov og antall personer som ønsker opphold.

For mer informasjon om Gurvika samt søknad, klikk her.

Vestland

Furuneset

Furuneset er en tilrettelagt hytte på Fagerland i Sveio kommune, cirka ti mil utenfor Bergen. Hytten ligger på en idyllisk sjøtomt som er nærmere ti mål stor.

Hytta har fire soverom, kjøkken, stue og to bad. I tillegg er det også tre madrasser slik at det er totalt elleve soveplasser. Av spesialutstyr er hytta utstyrt med takheis mellom bad og to av soverommene, personløfter, hev/senkbar stelle/dusjbenk og toalettstol.

Priser for utleie:

Hel uke fra fredag til fredag: 3000 kr

Helg fra fredag til søndag: 2500 kr

Midtuke: 2500 kr

Hel uke er fra fredag til fredag. Midtuke er fra mandag til fredag.

Ønsker du å leie i en ledig periode, ta kontakt med Kari Anderssen, email: kari@kanderssen.com

Trøndelag

Golia

Golia er en stor og fin hytte som er tilrettelagt for personer med funksjonsnedsettelser og eies av CP-foreningen i Trøndelag.

Hytta ligger nedenfor Hovden, med gangavstand fra sentrum i Oppdal.

Alle kan leie hytta, men CP-foreningens medlemmer har førsteprioritet. Det er plass til tolv personer fordelt på fire soverom. To av soverommene ligger i andre etasje, men adkomst via en bratt trapp.

Bruk kalendersystemet og send inn forespørsel om pris og tilgjengelighet.

Du kan også ta kontakt med hytteansvarlig Roar Spjøtvold på mobil 99 60 69 12 etter klokken 17 på hverdager, eller ved å bruke kontaktskjemaet.