Hopp til hovedmeny Hopp til innhold

Er du lei av å hele tiden måtte forklare hva CP er? Her finner du ferdige skjemaer som du kan fylle ut slik at det passer til deg og din CP. Disse kan du dele ut når, og til hvem du måtte ønske.

Ny på skolen? 

Har du akkurat begynt på skolen? Er du ny på ungdomskolen? Eller kanskje har du flyttet og må forholde deg til helt nye medelever og lærere?

I alle eksemplene må du forholde deg til nye mennesker som ikke nødvendigvis vet så mye om CP. Kanskje er du lei av å forklare hva CP er, eller kanskje finner du ikke de riktige ordene.

Da kan dette skjemaet være til hjelp. Fyll ut skjemaet slik at det passer til deg og legg det inni brosjyren «Hei, en i klassen din har CP».

Deretter kan du dele ut brosjyren til dem du ønsker. Noen synes det er best å dele ut til hele klassen allerede den første dagen, andre vil kanskje bare gi den til en spesiell utvalgt. Det er helt opp til deg. 

Under finner du to versjoner av skjemaet: 

Hvordan forklare kognitive vansker?

For deg som har CP er kanskje kognitive vansker noe du må forholde deg til hver eneste dag.  For mange er imidlertid begrepet "kognitive vansker" nærmest som gresk å regne.

Hvordan forklarer du disse hva kognitive vansker innebærer, og hvordan det påvirker deg, uten å bruke hele dagen? Og hadde det ikke vært deilig å slippe å måtte gjøre det?