Meny Gå til innhold

Bøker og brosjyrer

Her finner du en fullstendig oversikt over våre bøker og informasjonsmateriell. Du er velkommen til å sende oss en bestilling om du finner noe av interesse!

Å leve med CP - Hva er senfølger?

Gratis brosjyre

Pris: Gratis

Senfølger av cerebral parese (CP) er konsekvenser av å ha levd med CP hele livet. Senfølger er en samlebetegnelse på ulike symptomer og tilstander som rammer mange med CP, ofte tidlig i voksenlivet.

I denne brosjyren kan du høre fire medlemmer fortelle om sitt møte med senfølgene. I tillegg finner du fakta og råd skrevet i samråd med Reidun Jahnsen som er leder i CPOP og fysioterapeut .

Senskader full versjon.pdf

Har barnet ditt CP?

Gratis brosjyre

Pris: Gratis

Foreldre som får vite at barnet deres har CP reagerer forskjellig. Likevel er det mange spørsmål som er felles.

Søk på nettet gjør ikke nødvendigvis situasjonen bedre. Store mengder informasjon kan være overveldende, og det kan være 
vanskelig å sortere bort det som ikke er riktig.

Denne brosjyren er ment som et hjelpemiddel før du går deg vill på nettet! 

CP_vervebrosjyre_barn__9.pdf

Usynlig CP

Gratis brosjyre

Pris: Gratis

Vi ser deg! 

Mange av våre medlemmer har såkalt «lett» eller «usynlig» CP. Det vil si at de har små motoriske utfordringer, men likevel kan trenge mer tid og bruke mer energi enn andre.

I mange situasjoner fremstår du som har «usynlig» CP helt funksjonsfrisk, og omgivelsene forventer det samme av deg som av alle andre. Det kan være ganske så krevende å leve opp til disse forventningene.

Dette er en informasjonsbrosjyre for deg som har «lett» eller «usynlig» CP.

CP_vervebrosjyre_voksne_8.pdf

Overgang til skolestart

Pris: 350,- kr

Informasjonspakken «Overgang til skolestart» består av to nyttige hefter om skolestart og tilpasset undervisning, både for motoriske og kognitive utfordringer. I tillegg innholder pakken en DVD-film og en sjekkliste. To pakker sendes gratis til alle medlemmer som har barn med CP, det året barnet er skolestarter. Den ene er til hjemmet, den andre er til skolen.  

Andre som ønsker å bestille Skolestartpakken betaler kroner 350.

Bestillingsinformasjon

Faktura vil bli sendt sammen med boken.

Leveringsinformasjon

Overgang til ungdomsskolen

Pris: 350,- kr

Informasjonspakken «Overgang til ungdomsskolen» består av to nyttige hefter om overgangen fra barneskole til ungdomsskole. Her får du informasjon om tilpasset undervisning, både for motoriske og kognitive utfordringer. I tillegg til nyttige tips og erfaringer fra medlemmer og fagfolk. To pakker sendes gratis til alle medlemmer som skal starte på ungdomsskolen samme år. Den ene er til hjemmet, den andre er til skolen.  

Andre som ønsker å bestille informasjonspakken betaler kroner 350.

 

Bestillingsinformasjon

Faktura vil bli sendt sammen med boken.

Leveringsinformasjon