Hopp til hovedmeny Hopp til innhold

Storsamlingen er vårt største medlemsarrangement, og har siden 2011 samlet medlemmer fra hele landet til en helg full av faglig og sosialt innhold!

Samlingen er et likepersonstilbud hvor medlemmer i alle aldre og fra hele landet samles. De siste årene har det vært mellom 150-200 deltakere på samlingen.

I 2020 og 2021 ble Storsamlingen dessverre avlyst som følge av koronapandemien og restriksjonene som fulgte med. Det var med stor glede at vi endelig kunne arrangere den tiende Storsamlingen helgen 9.–11. september.

I løpet av den tre dager lange samlingen arrangeres det en rekke ulike kurs tilpasset ulike målgrupper. I 2022 ble det gjennomført åtte parallelle kurs. Erfaringsutveksling mellom deltakerne står i sentrum, og entusiastiske kurslederne består av både fagpersoner og medlemmer.

Storsamlingen er en viktig møteplass for våre medlemmer, og mange deltar år etter år.

Foto: Charlotte Åsland Larsen
Foto: Charlotte Åsland Larsen

Storsamlingen er en mulighet til å treffe folk i samme situasjon, og gir påfyll og inspirasjon til saker som er viktige for oss med CP.

Deltaker på Storsamling
Foto: Charlotte Åsland Larsen
Foto: Charlotte Åsland Larsen

Å delta på slike samlinger er en fin mulighet til å få nye venner.

Deltaker på Storsamling

I tillegg til de parallelle kursene arrangeres det en rekke sosiale aktiviteter i løpet av helgen. Tidligere år har aktiviteter som boccia og quiz vært populære, mens det på samlingen i 2022 ble arrangert musikkbingo for alle og diskotek for ungdommene.

Foto: Charlotte Åsland Larsen
Foto: Charlotte Åsland Larsen

Hvert år lages det en større reportasje fra Storsamlingen til CP-bladet. Her finner du intervjuer med deltakere og kursledere, samt en oppsummering av høydepunktene på arrangementet.

Her kan du lese om Storsamling 2019

Her kan du lese om Storsamling 2018

Her kan du lese om Storsamling 2017

Her kan du lese om Storsamling 2016 

Her kan du lese om Storsamling 2015

Her kan du lese om Storsamling 2014