Meny Gå til innhold

Storsamlingen er vårt største medlemsarrangement, og har hver september siden 2011 samlet medlemmer fra hele landet til en helg full av faglig og sosialt innhold!

Samlingen er et likemannstilbud hvor medlemmer i alle aldre og fra hele landet samles. De siste årene har det vært mellom 150-200 deltakere på samlingen.

I 2017 var det rekordmange påmeldte - og nesten 200 deltakere var samlet til den innholdrike helgesamlingen på Lillestrøm.

I løpet av den tre dager lange samlingen arrangeres det en rekke ulike kurs tilpasset ulike målgrupper, i 2017 ble det gjennomført hele ti parallelle kurs. Erfaringsutveksling mellom deltakerne står i sentrum, og entusiastiske kurslederne består av både fagpersoner og medlemmer. 

I 2020 arrangeres Storsamlingen den 11.–13. september på Thon Hotell Arena i Lillestrøm.  

Storsamlingen er en viktig møteplass for våre medlemmer, og mange deltar år etter år.

Her forteller to tidligere deltakere om hvorfor de deltok på Storsamling:

Storsamlingen er en mulighet til å treffe folk i samme situasjon, og gir påfyll og inspirasjon til saker som er viktige for oss med CP.

Deltaker på Storsamling 2014

 

Å delta på slike samlingen er en fin mulighet til å få nye venner.

Deltaker på Storsamling 2015

I tillegg til de parallelle kursene arrangeres det en rekke sosiale aktiviteter i løpet av helgen. Tidligere år har aktiviteter som boccia og quiz vært populære,  mens det på samlingen i 2015 var både bordtennis og bingo. 

CPU-KURS: Leder i CPU Stine Dybvig og medlem i arbeidsgruppen Mathias Halvorsen inviterte unge medlemmer mellom 16-25 til kurs om veien til voksenlivet på fjorårets Storsamling. Foto: MARGARETHA NICOLAYSEN

Hvert år lages det en større reportasje fra Storsamlingen til CP-bladet. Her finner du intervjuer med deltakere og kursledere, samt en oppsummering av høydepunktene på arrangementet.

Her kan du lese om Storsamling 2019

Her kan du lese om Storsamling 2018

Her kan du lese om Storsamling 2017

Her kan du lese om Storsamling 2016 

Her kan du lese om Storsamling 2015

Her kan du lese om Storsamling 2014