Hopp til hovedmeny Hopp til innhold

Fylkesavdelingen i Troms er blant de yngste fylkesavdelingene i Cerebral Parese-foreningen og ble stiftet i 2002. I dag har vi rundt 180 medlemmer.

Tur med fjellheisen sommer 2017, Bilde: Tanja steen

Fylkesavdelingen i Troms har som mål å nå ut til flest mulig av våre medlemmer. Vi i styret forsøker å legge tilrette for arrangementer for barn, familier, unge og voksne med CP og deres pårørende

De senere år har vi hatt mange forskjellige tilbud i tillegg til vår faste helg med årsmøte på vårsemestret og julebord i desember. Vi har hatt flere flotte turer med fjellheisen i Tromsø, Det har vært god stemning og godt oppmøte på disse turene. For de litt yngre har vi vært så heldig å ha fått være maskotter for TIL. Høsten 2017 var vi på Vitensentret med utforsking og kunstlaging, dette slo bra an og håper på gjentagelse snart.

Har du lyst å støtte Cerebral Parese-foreningen i Troms? Da kan du blant annet gjøre det ved å registrere grasrotandelen hos Norsk Tipping til Cerebral Parese-foreningen Troms Org.nr: 912424324 

 Vi tar gjerne i mot forslag til aktiviteter og saker vi bør engasjere oss i. Ta kontakt med oss i styret dersom du lurer på noe, uansett hva!

Hver fylkesavdeling i CP-foreningen har sin egenart og foreningen har et variert tilbud til medlemmene hele landet under ett. Aktivitetene varierer alt ettersom hvilket fylke du hører til. Informasjon om tilbudene legges ut på nettsidene. Se arrangementskalenderen nederst på siden for å lese mer om våre kommende aktiviteter og arrangementer.

Følg dessuten alltid med på arrangementskalenderen nederst på siden – her finner du en oppdatert oversikt over alt som rører seg av smått og stort i fylkesavdelingen.

Interessepolitisk arbeid i CP-foreningen lokalt og sentralt handler om å forsøke å påvirke offentlige myndigheter slik at tilbudet til mennesker med CP blir bedre i tråd med behovene.

Muligheten til å påvirke CP-foreningens arbeid og prioriteringer er stor i fylkesavdelinger hvis du selv er aktiv.

 

Arrangementer i Troms

Kontakt oss

Tanja Steen

Styreleder

Styremedlemmer

Tanja Steen

Leder

Kjell Johnny Lekang

Styremedlem

Torstein Torheim

Styremedlem

Audun Molund

Styremedlem

Erling Krag

Styremedlem

Chris Arne Olsen

Styremedlem

Jesper Torbjørnsen

1. varamedlem

May Sissel Larsen

2. varamedlem