Hopp til hovedmeny Hopp til innhold

Fylkesavdelingen i Agder har i dag ca. 340 medlemmer. Det er styret i fylkesavdelingen som er ansvarlig for aktiviteter og andre tilbud du som medlem kan delta på.

Styret i Agder består av foreldre til barn med CP og voksne som selv har CP.

Vi som sitter i styret gjør denne innsatsen på frivillig basis. For at fylkesavdelingen Agder skal kunne lage arrangementer og aktiviteter som medlemmene har utbytte av, er vi avhengige av at du som medlem både gir innspill og tilbakemeldinger til oss. Kanskje du selv også kan tenke deg å bidra? Ta gjerne kontakt med en av oss dersom du lurer på noe, eller ønsker å bidra.

Som medlem i vår fylkesavdeling får du brev per post eller e-post om ulike arrangement. Informasjon om tilbud legges også ut på våre nettsider, se oversikten nederst på siden.

Følg dessuten alltid med på arrangementskalenderen nederst på siden - her finner du en oppdatert oversikt over alt som rører seg av smått og stort i fylkesavdelingen.

Vi har et godt samarbeid med Handikappede barns foreldreforening (HBF), som blir invitert til mange arrangementer i regi av CP-foreningen i Agder.

De mest populære tilbudene for medlemmer i Agder har de siste årene vært tur til Solgården, familiehelg til Langesund, familietur til Hovden på vinterstid og ungdomstur til Danmark. I tillegg har vi faste månedlige aktiviteter som Funky Fox Kids Club, en aktivitetsklubb for hele familien. Her har vi treff både i Kristiansandsområdet og på Bulder lekeland i Grimstad. Hvert år på vårparten inviterer vi alle medlemmene våre til årsmøte. Det er veldig hyggelig om du også kommer en tur.

Interessepolitisk arbeid i CP-foreningen lokalt og sentralt handler om å forsøke å påvirke offentlige myndigheter slik at tilbudet til mennesker med CP blir bedre. Muligheten til å påvirke CP-foreningens arbeid og prioriteringer er stor i fylkesavdelingen dersom du deltar aktivt.

Det gode samholdet i fylkesavdelingen er verdifullt for både store og små. Her får du venner for livet!

 

Arrangementer i Agder

Kontakt oss

Monica Myhre

Leder

Styremedlemmer

Jan Rune Løvås

Nestleder/ økonomiansvarlig

Margaret Tønseth Hansen

Sekretær

Ingvild Skarsem Jonassen

Styremedlem

Line Hasund Vareberg

Styremedlem

Ann-Christin Skårmo

Styremedlem

Ayman Taha

Styremedlem (Leder CPU)

Tom Helge Vik Tollefsrud

Styremedlem

Kim Boel Pedersen

Styremedlem

Kjetil Haraldseid

Styremedlem

Line Erlandsen

1. Varamedlem (CPU)

Eirunn Nesset Ellefsen

1. Varamedlem

Helene Wichne

2. Varamedlem

Toril Konradsen

3. Varamedlem