Hopp til hovedmeny Hopp til innhold

Nettverket for voksne med lett grad av CP og fylkeslagene i Oslo og Akershus, Østfold og Buskerud inviterer til nytt treff for voksne med lett grad av CP.

Tid: Torsdag 28.september kl. 18.00-20.00
Sted: Berg gård, Bergsalleen 21, 0854 Oslo
Målgruppe: Voksne med lett grad av CP (grad 1 og 2) over 25 år fra Oslo og Akershus og omliggende fylker.

Om kvelden: Temaet denne gang er tilbudet og oppfølgingen for voksne med CP i kommunene og vi vil blant annet se på habiliteringstilbudet, fysioterapitilbudet og BPA-ordningen.
Sekretariatet i CP-foreningen vil innledningsvis legge fram resultatene av en spørreundersøkelse som vi gjennomførte i vår. Deretter ønsker vi å få innspill på hvordan dere opplever tilbudet i kommunene og få tips til hvordan vi i foreningen kan jobbe videre med disse sakene.

Vi vil også sette av  god tid til å spise pizza og til sosialt samvær, da en viktig målsetning med disse treffene er at dere med lett grad av CP skal kunne bli bedre kjent og dele erfaringer 
😊

Påmelding: Via epost til kristin@cp.no innen mandag den 25. september.
Dersom du har allergier, så si gjerne i fra om dette.

Mer om tden faglige tematikken: Dersom du har lyst til å titte nærmere på resultatene av spørreundersøkelsene våre og hva CP-foreningen har jobbet med i valgkampen, så ta gjerne en titt på valgkampnettsiden vår:
Valgkamp 2023 - Tilbud og oppfølging i kommunene (cp.no)


Vennlig hilsen

Cristian Breivik
Marie Skramstad
Kristin Benestad, 
kristin@cp.no og 93062084.