Meny Gå til innhold

I kveld får digital småbarnsgruppe besøk av Kari Hapnes, som skal snakke om intensiv trening for små barn med CP. Møtet starter klokken 20.00 og varer i en time.

Møtet foregår i Zoom, og alle medlemmer som er foreldre til barn mellom 0 og 6 år vil få tilsendt lenke på mail i forkant av møtet.
 
Kari Hapnes er habiliteringspedagog og leder ved habiliteringssenteret PTØ Norge. Hun vil snakke om hva intensiv trening er, og hva det innebærer. Kari brenner for at trening skal være lystbetont og gøy, og vil komme med tips og triks til hvordan små, hverdagslige aktiviteter kan ha stor betydning for barnets utvikling. Hun er også opptatt av at familier må velge det treningstilbudet som passer dem, og helst ikke for mye på en gang.
 
– Vi får ofte inntrykk av at foreldre til små barn har mye dårlig samvittighet, som de ikke skal ha. Foreldre gjør ofte så godt de kan for å komme fram til det beste for sitt barn, sier Kari.
 
Dere velger selv om dere vil ha på kamera under møtet. Det blir anledning til å stille spørsmål, enten ved å slå på lyd eller skrive i chatten. Du kan også sende inn spørsmål på forhånd til anita@cp.no og charlotte@cp.no. Vi anonymiserer navn på innsendte spørsmål.