Meny Gå til innhold

Pga Covid 19 pandemien trenger vi registreing av alle og at alle følger smittevernrutinene. Meld deg på via nettsiden vår før du deltar første gang.

CP supergym er tilbud til medlemmer mellom ca 9 og ca 14 år ++. Supergym er lek og moro med bevegelse tilrettelagt for alle. Det er førsteårs fysioterapistudenter ved NTNU som leder gymmen. Vi ønsker at flere barn skal delta, så det er bare å melde seg på.

Dette er et samarbeidsprosjekt mellom CP-foreningen Trøndelag, fysioterapiutdanningen ved NTNU og Fysioterapitjenesten i Trondheim Kommune.

Alle kan delta 

Studentene som leder gymmen vil i forkant av første time ha fått undervisning om CP  og om hvordan aktivisere barn med CP.
Fysioterapitjenesten vil være til stede og hjelpe studentene den første gangen.

CP supergym er lagt opp slik at alle kan delta, enten du kan løpe, gå eller krype, og uavhengig om du trenger rullestol eller andre hjelpemidler. 

Her er det mye fokus på lek og moro.  Fysioterapistudentene – i tett samarbeid med barna – legger opp til flere leker og aktiviteter hver gang. Det kan være alt fra fotball og innebandy til "Haien kommer". Det legges også opp til individuell lek for de som trenger det.

4-5 studenter er til stede hver gang, slik at alle vil få støtte hvis de har behov.

Har du lyst til å delta? Trykk på meld deg på kappen under her og fyll ut. Hvis dere bytter på som ledsager må dere registrere alle slik at vi  får de med på lista. Hvis noen har noen spørsmål, ta kontakt med Lise Løkkeberg tlf: 90147929 eller epost: liseloekkeberg@hotmail.com