Meny Gå til innhold

Invitasjon til familieweekend for medlemmer fra 0-14 år og deres familier.

Vi følger råd og smittevernveiledere fra myndighetene.

 

Helga 3.-5. september 2021 har vi booket plass på Scandic Lillehammer for gruppa. Felles frokost og middag på hotellet. Lørdag tar vi turen til Hunderfossen familiepark for en eventyrlysten dag. Her står alle fritt til å gjøre hva de vil så møtes vi til middag på hotellet på kvelden.

På søndag er det utsjekking og frokost, men området har mye og by på som man selv velger fritt hva man ønsker å gjøre..

Man kan besøke Lilleputthammer , Norsk vegmuseum, besøke hotellets svømmehall eller Lillehammer by.

Hver familie må selv ta ansvar for transport til og fra Trondheim og til og fra Hunderfossen. Man kan bruke egen bil, ta tog eller buss.

Inkludert i egenandelen er hotell, frokost lørdag og søndag. Middag fredag og lørdag, inngang til Hunderfossen familiepark på lørdag.

Andre utgifter på turen må dekkes av egen lomme. Drikke til maten betales av hver enkelt.

Egenandel vil være:

Famile på 2 stk 2000,-

Familie på 3 stk 2500,-

Familie på 4 stk 3000,-

Familie på 5 stk 3500,-

Billetter til Hunderfossen får dere utom parken ved åpning lørdag av CP foreningen. For de som har ledsagerbevis må det vises frem og ledsager billett hentes ved inngangen. Vi må vite høyde og alder på barna ved påmelding, da det er ulike betalingssatser på høyde.

Vi tar forbehold om økonomisk støtte til denne turen og det avhenger av hvor mange som kan delta og behov for type rom. Meld dere på og dere få beskjed fortløpende om det er plass til dere eller ikke, og med link til å betale inn egenandel. Her er det første mann til mølla som gjelder.

Påmelding følg denne linken:https://www.deltager.no/event/familieweekend_for_medlemmer_fra_0-14_ar_10092021