Meny Gå til innhold
28 april

Musikkvideo

Hvor: Selsbakk skole Når: (6 timer)

Vil du være med å lage musikkvideo for CP foreningen Trøndelag?

Vi har ett lite prosjekt vi ønsker din hjelp til. Jens Petter Grønnesby har laget en sang til oss som vi ønsker å få spilt inn og laget musikkvideo til av medlemmer i foreningen.

Med denne videoen og sangen ønsker vi å få vist frem samholdet i foreningen og alle de flotte og fantastiske medlemmene våre. Alle er vi forskjellige, men alle er unike på hver sin måte og vi har noe felles.

Ditt bidrag kan være alt fra å vise frem ditt flotte smil, gi en god klem, synge, danse, vise frem hva som er din sterke side, din interesse, hva du liker best å holde på med.

Tid og sted er Søndag 28 april 2019

på Selsbakk ungdomsskole fra 11.00- ca kl 17.

Påmeldingsfrist fredag 12/4-2019

Vi har lånt både kantina og gymsalen så det er plass til å få vist seg frem og til å ha sosial omgang med andre i foreningen i pausene og når du ikke er noe du skal delta på.

Vi skal spille inn sangen, ta masse bilder og filmsnutter. Når dagen er over skal Jens Petter finne frem det unike og sette dette sammen til en musikkvideo til oss.

Fint om alle som har lyst til å synge øver seg på refrenget slik at teksten sitter før denne dagen. Tekst  finnes dere som  vedlegg i. epost. Demo av sengen finner dere her: https://www.youtube.com/watch?v=Hr1V7H6clho&feature=youtu.be

 Har du også lyst til å synge på ett av versene skriv det på påmeldingen  slik at vi for fordelt dette før dagen er der. Da må du kunne teksten.

Det blir servering i løpet av dagen. Kaffe og drikke tilgjengelig hele tiden, noe kaker blir det nok også. Og vi tenker å avslutte det hele med pizza til alle. Har du noen allergier gi beskjed ved påmelding.

Nødvendig ledsager må være tilstede.

 NB!Når du melder deg på her gir du samtidig samtykke til at materialer som blir laget og tatt denne dagen vil bli valgt ut til å bli brukt i denne videoen som vil legges ut på Youtube og bli brukt i flere sammenhenger. 

MVH Cerebral Parese Foreningen Trøndelag 

Påmeldingsskjema

Info om medlemmet

Samtykker i at bilder og video blir publisert


Ledsager

Total: 0 NOK