Hopp til hovedmeny Hopp til innhold

Nettverket for voksne med lett grad av CP og fylkeslaget Oslo og Akershus (CPOA) inviterer til et tilrettelagt kajakk-kurs.

 

Tid: Søndag den 4. juni fra kl. 10.00-17.00
Sted: Oslo Kajakk-klubb, Drammensveien 210, 0277 Oslo
Målgruppe: Voksne med lett grad av CP (grad 1 og 2) over 25 år fra Oslo og Akershus og omliggende fylker.

Påmelding: Via epost til kristin@cp.no innen 23. mai 2023. Dette kurset har begrensede plasser og vi benytter oss av «førstemann til mølla-prinsippet»
Pris: Kurset er gratis, da vi har fått støtte av Stiftelsen Dam (Ekspress-midler)

Om kurset:
Vi har i samarbeid med Oslo kajakk-klubb gleden av å invitere til en aktivitetsdag og et tilrettelagt kajakk-kurs. Formålet er mestring, padleglede, sosialt samvær!
Altså, målet for dagen er at vi skal ha det gøy, lære noe nytt og kanskje få et ønske om å padle mer i framtida?

Bryggeanlegget og fasilitetene i Oslo Kajakk-klubb er godt tilrettelagt for personer med funksjonsnedsettelser og klubben er kjent for sitt inkluderende miljø og gode opplevelser på Oslofjorden.

På dette kurset vil vi ha erfarne aktivitetsledere som vil ivareta sikkerheten vår og som vil gi oss grunnleggende ferdigheter i padling og i det å håndtere kajakken. Vi vil få låne kajakker, tørrdrakt eller våtdrakt og eventuelt annet nødvendig utstyr.

Dagen vil også inkludere lunsj og hyggelig samvær i et forhåpentligvis fint sommervær 😊 Høyst sannsynlig vil vi bli delt inn i to grupper, slik at ikke alle er på vannet samtidig. Dette kan innebære litt venting, men da koser oss sammen! Vi vil informere nærmere om organisering av selve dagen, når vi har vi har oversikt over antall påmeldte.

Om Oslo Kajakk-klubb:
Oslo Kajakk-klubb satser på tilrettelagt idrett og parapadling.
Les mer om tilbudet deres her.


Vi håper på godt frammøte!

Vennlig hilsen
Nettverket for voksne med lett grad av CP
Fylkeslaget i Oslo og Akershus
v/ Cristian C. Breivik,
ccb88@icloud.com og Kristin Benestad, kristin@cp.no og 93062084.