Meny Gå til innhold

 

Vi ønsker endelig velkommen til medlemstur for foreningen. I vinter måtte vi avlyse turen til Beitostølen på grunn av Covid-restriksjoner. Det er derfor svært gledelig at vi får til et annet arrangement i vakre Langesund. Quality hotel Skjærgården har hatt flere arrangementer for CP-foreningen i andre fylker og er tilrettelagt for rullestol. 

 

Hotellet ligger i strandkanten og har mye å by på. De har et stort badeland som vi får benytte. Badeparken er på hele 4000 kvadratmeter, og med 31 grader i vannet hele året er dette det nærmeste du kommer et tropisk paradis i Norge. Utendørsbassenget er åpent i sommerhalvåret, så kanskje det også er åpent når vi kommer. Rundt hotellet finner du et stort Geopark-område, både i Steinvika og Rognstranda. Geoparken sprer kunnskap om vår geologiske naturarv, og viser sammenhengene mellom geologiske prosesser og vår egen eksistens. Geoparken er støttet av UNESCO.

Fredagen ankommer vi hotellet og spiser middag når man kommer fram. Vi har ikke fått endelig klokkeslett på middagen enda. 

 Alle besørger egen transport, enten man kommer med bil, buss eller tog. Hotellet har gratis parkering. Kommer du med buss tar du Timeekspressen eller Sørlandsekspressen til Rugtvedt og videre taxi til hotellet. Kommer du med tog, må du ta det enten til Porsgrunn eller Skien, og så lokalbuss til hotellet. 

Lørdag spiser vi frokost og lunsj på hotellet når det passer oss. Man benytter dagen slik man vil; i badeland, i Geoparken, på stranda, eller i Langesund sentrum. Vi møtes til aperetiff og så middag 

Etter middag blir det ulike aktiviteter på hotellet som spill og biljard. 

Søndag: spiser vi frokost før vi tar en tur i bassenget og reiser tilbake til Oslo.

Påmelding via https://www.deltager.no/event/medlemstur_til_langesund_10062022#init

Påmeldingen inkluderer helpensjon og inngang i badeland lørdag og søndag

Voksen: 1200 kroner

Barn: 200 kroner til og med 15 år

Barn under 3 år: 20 kr

Påmeldingsfrist: 27.05.22

Meld deg på

Foresatt / Ledsager