Meny Gå til innhold

CP-foreningen og NorCP ønsker deg velkommen til landet største årlige fagkonferanse om cerebral parese.

CP-konferansen 2022 blir heldigital og arrangeres mandag og tirsdag 21. og 22. mars.

Det er dessverre tekniske utfordringer på konferansens andre dag. Du kan følge programmet via denne alternative lenken: https://www.youtube.com/watch?v=J2v6izVuJ48

 

Også i år arrangeres konferansen i samarbeid med NorCP (tidligere Cerebral Parese Oppfølgingsprogram og CP-registeret i Norge). Vi stiller med et variert program, med fokus på CP i et livsløpsperspektiv. 

Det blir både nasjonale og internasjonale innledere, og spennende brukerinnlegg. I tillegg til hovedprogrammet vil det være fire parallelle sesjoner som ligger tilgjengelig i plattformen fra konferansestart, og kan sees når som helst. 

Den digitale plattformen, som mange ble kjent med på fjorårets CP-konferanse, gir oss unike muligheter. Den er så visuelt god at du nesten tror at du er med fysisk! Du vil få tilsendt en lenke til plattformen i god tid før konferansen, så du kan bli kjent med plattformen før det braker løs.  

På CP-konferansen kan du bli med i direktesendingen eller gå inn i den digitale konferansesalen når det passer for deg, også etter konferansen. Vi jobber med å tilby utstillerplass til hjelpemiddelaktører! 

Norsk Fysioterapeutforbund har godkjent at deltakelse på CP-konferansen 2022 kan benyttes i en spesialistoppbygging sammen med en mastergrad og ved fornyelse av spesialitet. Kurset er godkjent med 12 timer.

 

Vi ønsker deg varmt velkommen som deltaker! 

Program for konferansen kan du laste ned her.

Spørsmål knyttet til konferansen kan sendes til eva@cp.no.

 

 

Meld deg på her

Ved kjøp av 2 eller flere billetter vil du få muligheten til å fylle ut deltakerinformasjon via e-post etter påmeldingen er registrert.