Meny Gå til innhold

Vi ønsker velkommen til Norges største fagkonferanse om CP torsdag 8. og fredag 9. april. Konferansen varer fra kl. 9 til kl. 14 begge dagene.

Program til konferansen finner du her.

Alle som har egen billett til konferansen kan se innleggene også i etterkant av konferansen. Disse blir liggende i konferanseplattformen 4 uker etter konferansens slutt.


I fjor måtte vi dessverre avlyse CP-konferansen på grunn av koronasituasjonen, men nå er vi tilbake med en solid, heldigital konferanse. Årets konferanse har fått tittelen «Et helt liv med CP», og vi kan skilte med et variert program med temaer som er aktuelle for både medlemmer og fagpersoner. Det skal handle om både spastisitet, ortopedi, psykisk og fysisk helse for både barn, unge og voksne med CP. Den nye plattformen gir nye muligheter, og vi får besøk av dyktige innledere fra både inn- og utland.

En av dem som kommer til årets konferanse er Iona Novak! Den anerkjente forskningslederen ved Cerebral Palsy Alliance i Sydney, Australia, er spesielt kjent for sin gode fremstillingsevne og sitt engasjement for å knytte forskning og klinisk praksis tett sammen. Novak har blant annet vært aktiv i etableringen av det australske CP-registeret. Hun har mottatt en rekke priser for sin fremragende forskning og gode formidlingsevne. Til CP-konferansen 2021 kommer Novak for å presentere to ferske internasjonale retningslinjer, en om tidlig intervensjon og en om funksjonell trening (functional therapy).

I tillegg til det faglige programmet blir det også mulighet for å besøke virtuelle hjelpemiddelstander og til å chatte med andre deltakere og utvide nettverket.

Konferansen arrangeres også i år i samarbeid med NorCP (tidligere CPRN og CPOP).

Har du spørsmål om CP-konferansen 2021? Send oss gjerne en e-post til post@cp.no.

Godkjent som kurs

Norsk Ergoterapeutforbund har godkjent CP-konferansen 2021 som ergoterapispesifikt kurs meritterende med 13 timer til ergoterapispesialist innen barns helse eller somatisk helse.

Norsk Fysioterapeutforbund har godkjent at deltakelse på CP-konferansen 2021 kan benyttes i en spesialistoppbygging sammen med en mastergrad og ved fornyelse av spesialitet. Kurset er godkjent med 13 timer.

Kursbevis forutsetter egen konferansebillett.

 

Vi gjør oppmerksom på følgende:

Vi har fått tilbakemeldinger om at noen ikke får opp påmeldingsskjemaet nederst på denne siden. Problemene viser seg å være knyttet til Internet Explorer, og vi anbefaler å forsøke i en annen nettleser.  

Den digitale deltagelsen forutsetter også at du kan gjøre dette fra en annen internettleser/ browser enn Internet Explorer. Har du ikke tilgang til annen nettleser på din arbeidsplass, bør du snarest kontakte din IT-avdeling. Internet Explorer fases helt ut til sommeren og erstattes da av Microsoft Edge. Hvis du kan laste ned andre nettlesere eller bruke en privat PC er det også et alternativ. Da kan du bruke følgende nettlesere: Chrome, Safari, Mozilla og Microsoft Edge.

 

Meld deg på her

Ved kjøp av 2 eller flere billetter vil du få muligheten til å fylle ut deltakerinformasjon via e-post etter påmeldingen er registrert.