Meny Gå til innhold
13 mai

Digital lunsjprat med Helle: Å være forelder med CP

Hvor: Pexip (digitalt møterom) Når:

Vi ønsker å tilby en uformell, digital møteplass for medlemmene våre. En plass hvor vi kan være alene sammen, og hvor alle er velkommen. Hver onsdag inviterer vi i CP-foreningen, med rådgiver Helle i spissen, til en hyggelig lunsjprat.

Rådgiver Helle Aasheim har ansvaret for rådgivningstjenesten vår, og jobber blant annet med å svare på telefon- og e-posthenvendelser. Hver onsdag kl. 13 inviterer hun til en hyggelig lunsjprat, som vil vare i omtrent tre kvarter.

Lunsjpratene vil være temabaserte, og vi inviterer gjester og tar for oss temaer som medlemmene våre ønsker. Denne onsdagen dreier det seg om det å bli og være forelder med CP.

Har du CP og planlegger å bli forelder, eller kanskje du har barn og har lyst til å dele erfaringer med en annen forelder med CP? I lunsjpraten på onsdag denne uken får vi besøk av likeperson Helle-Viv Magnerud, som skal snakke om livet som forelder, på godt og ondt. Hun har selv en datter på 26 år, og snart blir hun bestemor også.

Hvordan er hverdagen til en funkis-forelder? Og hvordan kan ting tilrettelegges på best mulig måte, både under og etter svangerskapet? Og hva tenker barna om å ha en funksjonshemmet forelder?

I lunsjpraten vil det være god mulighet til å stille spørsmål og dele erfaringer om familielivet.

Du deltar ved å klikke deg inn her: https://pexip.me/meet/41321493/

Her kan du stille spørsmål, dele tanker og være sammen med andre likesinnende.

Håper vi sees!

PS: Du kan logge deg inn på alle slags enheter, men det fungerer best på PC eller mac. Når du trykker på lenken kan du velge å logge deg på gjennom flere ulike verktøy, eller du kan logge deg på gjennom nettleser. Det siste er det enkleste, da er det bare å trykke på «Join through browser».