Meny Gå til innhold
25 juni

Webinar med rettighetssenteret i FFO

Hvor: Pexip (digitalt møterom) Når:

CP-foreningen har gleden av å invitere til vårt siste kveldswebinar før sommeren med juridisk rådgiver i Funksjonshemmedes Fellesorganisasjon (FFO), Atle Larsen. Webinaret finner sted i vårt digitale møterom klokken 20, torsdag den 25. juni.

Du deltar ved å klikke på denne lenken: https://pexip.me/meet/41321493/

Atle er en av de erfarne juristene du treffer når du kontakter Rettighetssenteret i FFO. På torsdag vil han fortelle om arbeidet til Rettighetssenteret, og hvordan de kan hjelpe deg med å få dine eller dine pårørendes rettigheter oppfylt.

For mange av oss er det krevende å få de ytelsene eller tjenestene vi har krav på, mens andre har et vedtak som de ikke får oppfylt i praksis. Rettighetssenteret kan i slike tilfeller gi helhetlig veiledning om rettigheter og muligheter på tvers av fagområder.

FFOs Rettighetssenter er et rådgivnings- og kompetansesenter i rettighetsspørsmål som gjelder personer med funksjonshemming og kronisk sykdom. Rettighetssenteret er en gratis rettshjelptjeneste drevet og finansiert av FFO, og er et lavterskeltilbud som tilbyr juridisk bistand i alle spørsmål som knytter seg til en funksjonshemming eller kronisk sykdom. Som medlem i CP-foreningen, kan du kontakte Rettighetssenteret når du har behov for juridisk rådgivning.

Dersom du nå sitter med spørsmål knyttet til en situasjon hvor du trenger juridisk hjelp eller veiledning, kan du sende spørsmålet til helle@cp.no innen tirsdag 23. juni. Atle vil da svare på spørsmålet på torsdag, uten å nevne personlige detaljer.