Meny Gå til innhold
03 juni

Digital lunsjprat med Helle: CP og ernæring

Hvor: Pexip (digitalt møterom) Når:

Vi ønsker å tilby en uformell, digital møteplass for medlemmene våre. En plass hvor vi kan være alene sammen, og hvor alle er velkommen. Hver onsdag inviterer vi i CP-foreningen, med rådgiver Helle i spissen, til en hyggelig lunsjprat.

Rådgiver Helle Aasheim har ansvaret for rådgivningstjenesten vår, og jobber blant annet med å svare på telefon- og e-posthenvendelser. Hver onsdag kl. 13 inviterer hun til en hyggelig lunsjprat, som vil vare i omtrent en halvtime.

Lunsjpratene vil være temabaserte, og vi inviterer gjester og tar for oss temaer som medlemmene våre ønsker – så her er det bare å komme med innspill, tips og ideer.Du deltar ved å klikke deg inn her:
 https://pexip.me/meet/41321493/Her kan du stille spørsmål, dele tanker og være sammen med andre likesinnende.Håper vi sees!PS: Du kan logge deg inn på alle slags enheter, men det fungerer best på PC eller mac. Når du trykker på lenken kan du velge å logge deg på gjennom flere ulike verktøy, eller du kan logge deg på gjennom nettleser. Det siste er det enkleste, da er det bare å trykke på «Join through browser».