Hopp til hovedmeny Hopp til innhold

Velkommen til besteforeldresamlingen «Enda bedre med Beste».

Samlingen er dessverre avlyst på grunn av koronaepidemien.

 
Vi ønsker å invitere besteforeldre, både alene og som par, til helgesamling for besteforeldre til barn med CP. Her vil det være mulig å lære mer om CP-diagnosen, treffe fagpersoner og møte andre besteforeldre for å dele erfaringer. I år finner samlingen sted i Trondheim sentrum helgen 12.–14. juni.
 

Prakiske opplysinger

Egenandelen er 1000 kroner per deltager. Den inkluderer kurs, overnatting og alle måltider. Drikke til maten kjøpes av den enkelte. Vi dekker ikke reiseutgifter.

Kurset arrangeres på Quality Hotel Augustin i Trondheim sentrum. Veibeskrivelse og mer om hotellet finner du her.

Samlingen starter fredag ettermiddag og avsluttes søndag etter lunsj. Av hensyn til gruppen, anbefaler vi at alle deltakerne overnatter på hotellet. Det gis ikke avslag i prisen dersom man velger å sove hjemme.

Det er 30 plasser på årets samling, førstemann til mølla!

Frist for påmelding er 15. mai, og påmeldingen er bindende.

 

Program for helgen

Det blir innsjekk, registrering og felles middag på fredagen.

Programmet varer fra ti til fire på lørdagen, og frem til lunsj på søndagen.

Lørdagens program starter med foredrag om CP-diagnosen. Neste tema er kognisjon, kommunikasjon og ASK (alternativ og supplerende kommunikasjon). Etter lunsj vil deltagerne deles inn i mindre grupper for å dele tanker og erfaringer, som senere deles i plenum.

Søndag får vi besøk av to tenåringer med CP, som vil fortelle om hva de ønsker seg og trenger fra sine besteforeldre. Deretter får vi møte foreldrene til disse tenåringene, som vil fortelle hva de trenger sine foreldre til igjen.

Programmet finpusses for øyeblikket. Flere detaljer er like rundt hjørnet.

 

Andre henvendelser

Har du andre spørsmål om samlingen? Ta kontakt med oss på post@cp.no eller telefon 22 59 99 00.

 

NB! Dersom man er et par som ønsker å bo på samme rom, så må begge melde seg på og begge må huke av på alternativet for dobbeltrom.