Meny Gå til innhold

Mandag 7. desember blir med "Yoga og avspenning med Nora" klokken 18.00. Timen varer i tre kvarter.

I vår hadde Nora og søsteren Anna direktesendte dansetimer på Facebook for CP-foreningens medlemmer. Timene ble svært populære hos både store og små, og nå er de tilbake igjen med et nytt og litt annerledes tilbud enn sist.

Du deltar ved å klikke deg inn på CP-foreningens Facebookside.

Nora er utdannet danselærer og har jobbet med dans og funksjonsvariasjoner i mange år. Hun har særlig god erfaring med dans for personer med CP i alle aldre, og har god kunnskap om kroppen og hvordan den fungerer. Bak seg har hun også flere yogakurs og praktiserer selv yoga hver uke for egen kropp og sjel.

Den engasjerte danselæreren jobber som vanlig for å inkludere flest mulig. På timene har hun med seg søsteren sin Anna, som har CP og er hørselshemmet, på storskjerm. Det blir altså tilrettelagt for så mange som mulig, også de som bruker tegnspråk eller tegn til tale.

Det siste halvåret har vært preget av avlyste tilbud, isolasjon, hjemmekontor og i det hele tatt mindre aktivitet enn vanlig på grunn av smittefare. Unn deg selv et lite avbrekk i hverdagen hvor du kan slappe helt av – yoga og avspenning gjør godt for både kropp og hode!