Meny Gå til innhold

Vi ønsker å tilby en uformell, digital møteplass for medlemmene våre. En plass hvor vi kan være sammen og hvor alle er velkommen. Hver onsdag inviterer vi i CP-foreningen, med rådgiver Helle i spissen, til en hyggelig lunsjprat.

Rådgiver Helle Aasheim har ansvaret for rådgivningstjenesten vår, og jobber blant annet med å svare på telefon- og e-posthenvendelser. Hver onsdag kl. 13 inviterer hun til en hyggelig lunsjprat, som vil vare i omtrent en halvtime.

Lunsjpratene vil være temabaserte, og vi inviterer gjester og tar for oss temaer som medlemmene våre ønsker – så her er det bare å komme med innspill, tips og ideer.

 Denne onsdagen får vi besøk av ergoterapeut Anne Christin Christofersen og spesialfysioterapeut Marit Nysæter, og det vil handle om energiøkonomisering og selvregulering.

Du deltar ved å klikke deg inn her:
 https://pexip.me/meet/41321493/Her kan du stille spørsmål, dele tanker og være sammen med andre likesinnede.Håper vi sees!PS: Du kan logge deg inn på alle slags enheter, men det fungerer best på PC eller mac. Når du trykker på lenken kan du velge å logge deg på gjennom flere ulike verktøy, eller du kan logge deg på gjennom nettleser. Det siste er det enkleste, da er det bare å trykke på «Join through browser».