Meny Gå til innhold
13 august

Hvordan kan vi styrke boligsituasjonen for personer med funksjonsnedsettelser?

Hvor: Thon hotell i Arendal Når:

På dette møtet i Arendalsuka vil vi invitere politikere og andre interesserte, for å diskutere dagens boligsituasjon for personer med funksjonsnedsettelser.

Blant annet vil vi ta opp følgende problemstillinger: 
Hvordan kan vi, både nasjonalt og kommunalt, legge til rette for en bedre boligpolitikk? I hvilken grad kan funksjonshemmede bestemme selv hvor og hvordan de vil bo? Hva kan gjøres for at flere har mulighet til å eie sin egen bolig? Hvilke endringer bør gjøres i bostøtten og andre støtteordninger?

Arrangementet er et samarbeid mellom Funksjonshemmedes fellesorganisasjon (FFO), Landsforbundet for utviklinghemmede og pårørende (LUPE), Fellesorganisasjonen (FO) og Cerebral Parese-foreningen (CP-foreningen).

Vi har invitert politikere fra Kommunal- og forvaltningskomiteen på Stortinget til å delta og foreløpig har vi fått bekreftet at komiteens leder Karin Andersen (SV) vil delta!
Arrangementet vil fortløpende bli oppdatert på Arendalsuka sine nettsider. Selve møte vil bli streamet og vi vil komme tilbake med mer informasjon om det i august.

Bolig og BPA er CP-foreningens interessepolitiske hovedsaker i årets valgkamp. Les gjerne vårt politiske budskap.