Meny Gå til innhold
22 august

Generalprøve til forestillingen RAW

Hvor: Operahuset Når:

Nasjonalballetten inviterer CP-foreningens medlemmer til å være publikum under generalprøven til forestillingen RAW den 22. august: 18.00.

CP-foreningens medlemmer med assistenter/ledsagere inviteres til generalprøven til forestillingen RAW.

RAW er et prosjekt hvor en gruppe engasjerte dansere i Nasjonalballetten produserer og skaper sin helt egen ballettforestilling i Operahuset, med Samantha Lynch som grunnlegger og prosjektleder.

I år er vi så heldige at overskuddet fra billettsalget går til CP-foreningen, og vi er takknemlige for engasjementet!

RAW går av stabelen 23. august, og det er mulig å kjøpe billetter til de vanlige forestillingene på nettsiden til Operaen.

Det er ikke så mange billetter igjen og kun to forestillinger, så det kan vært lurt å forte seg. Men, nasjonalballetten gir våre medlemmer en unik mulighet til å være med på generalprøven den 22. august kl. 18:00.

Det er gratis inngang for våre medlemmer og eventuelle assistenter/ledsagere, og generalprøven vil vises akkurat som en vanlig forestilling. Det er 400 plasser i sal 2, så her er det bare å melde seg på. Danserne har ikke noe imot støy fra salen under generalprøven, og oppfordrer publikum til å senke skuldrene og kose seg.

På grunn av sikkerhetsrisiko er det kun plass til et begrenset antall rullestoler, men danserne har sagt seg villige til å hjelpe til å flytte fra rullestol til stol hvis det er et behov og ønske om det. De tar også ansvar hvis det blir snakk om evakuering. Gi beskjed dersom du kommer i rullestol, så kan vi diskutere mulighetene.

Påmelding skjer ved å sende en e-post til helle@cp.no. Ved spørsmål kan du ringe Helle på 413 60 819.

Fristen for å melde seg som publikum til generalprøven er 15. juli.