Hopp til hovedmeny Hopp til innhold

Langhelg i København

Cerebral Parese-foreningen i Buskerud inviterer til langhelg i København

3.-6. oktober 2024

Påmelding- og betalingsfrist 1. august

CP-foreningen inviterer til langhelg i København 3. – 6. oktober. Vi kommer til å fly tur/retur og bo på Hotel Tivoli, se lenke Tivoli Hotel | Officiel hjemmeside | Hotel centralt i København!. København har mange severdigheter, og vi kommer til å arrangere felles tur til to ulike severdigheter – Zoologisk Have og til Rosenborg Slott. Det vil selvfølgelig være tid til å utforske byen på egen hånd for de som ønsker det.

For at så mange som mulig skal ha mulighet til å delta vil denne turen ha lave egenandeler. Hovedmedlemmer og barn til 14 år: 1000,-
Barn under 3 år : gratis
Andre voksne og barn fra 15 år : kr. 2000,-
De som trenger ledsager med på turen vil ikke betale egenandel for ledsager.

Egenandel vil dekke fly tur/retur Gardermoen- København, transport til og fra Tivoli Hotel, overnatting på hotell med frokost og en felles middag, samt severdighetene. Hvis du er usikker på å reise alene er dette en super tur, da vi vil reise i gruppe. Vennligst gi tilbakemelding hvis du trenger bistand til å komme til og fra Gardermoen. Du vil da bli kontaktet direkte i forhold til dette. Egenandel refunderes kun ved legeerklæring på sykdom. Alle må ha gyldig legitimasjon med bilde og reiseforsikring.

Påmelding gjøres via denne lenken Påmelding København, og betaling gjøres til konto: 0531 49 07770. Merk betalingen med Høsttur samt navn på hovedmedlem. Det er ikke mulig å booke flyreiser før påmelding, så informasjon om flytider vil komme etter 1. august på e-post. Hvis noen ønsker å ordne transport til og fra København på egen hånd registreres det i påmeldingen.