Hopp til hovedmeny Hopp til innhold

Vi søker hjelpere til årets sommerleire!

CP-foreningen er godt i gang med planleggingen av året sommerleirer og søker nå hjelpere til årets leire for ungdom og voksne.

Vi arrangerer leir for ungdom med CP i perioden 17. til 26. juli og for voksne med CP fra 27. juli til 5. august. Begge leirene finner sted på Eidene senter på vakre Tjøme i Vestfold og Telemark fylke. CP-foreningen har arrangert sommerleir i en årrekke, og tilbudet er et høydepunkt for mange av våre medlemmer. Sommerleir skal være en avveksling fra hverdagen og gi deltakerne muligheten til å oppleve mestring og fellesskap i sosiale og stimulerende omgivelser.

For å gjennomføre disse leirene trenger vi engasjerte og initiativrike hjelpere. Vil du være med på å sørge for at deltakerne får tidenes sommerleiropplevelse? Eller kjenner du noen du kan tipse om årets mest givende engasjement?

Hva vil det si å være hjelper?

Din hovedoppgave som hjelper er å ivareta deltakernes interesser og behov gjennom leirperioden. Arbeidsoppgavene består blant annet i å sørge for stell, bistå i matsituasjoner og sørge for at deltakerne får muligheten til å delta i aktiviteter. Alle skal få mulighetene til å delta på det de ønsker, uansett hjelpebehov.


Vi søker personer over 18 år som kan jobbe selvstendig, være inkluderende og ha en evne til å motivere og skape glede. Det vil være en fordel om du studerer helse- og sosialfag eller om du har helse- og sosialfaglig, pedagogisk eller annen relevant faglig bakgrunn. Du må også kunne samarbeide godt i team med andre hjelpere og kommunisere godt på norsk.

Noe for deg?

Engasjementet er begrenset til leirens varighet, og du må kunne jobbe gjennom hele den aktuelle leirperioden. Hvis dette høres ut som noe for deg, hører vi veldig gjerne fra deg.

Send oss søknad og CV på e-post til post@cp.no.

Husk å spesifisere i søknaden om du ønsker å jobbe som hjelper på leiren for ungdom, voksenleiren eller begge. Du vil få opplæring i det å jobbe på leir med CP-foreningen. Politiattest vil innhentes. Lønn etter avtale.