Meny Gå til innhold

Vi søker hjelpere til årets sommerleire!

Cerebral Parese-foreningen søker hjelpere til årets sommerleirer for unge voksne og for voksne. For å gjennomføre disse leirene trenger vi engasjerte og initiativrike hjelpere. Vil du være med på å sørge for at deltakerne får tidenes sommerleiropplevelse?

Vi arrangerer leir for unge voksne med CP i perioden 18. til 27. juli og for voksne med CP fra 28. juli til 6. august. Begge leirene finner sted på Eidene senter på vakre Tjøme i Vestfold og Telemark fylke.

CP-foreningen har arrangert sommerleir i en årrekke, og tilbudet er et høydepunkt for mange av våre medlemmer. Sommerleir skal være en avveksling fra hverdagen og gi deltakerne muligheten til å oppleve mestring og fellesskap i sosiale og stimulerende omgivelser.

Hva vil det si å være hjelper?

Din hovedoppgave som hjelper er å ivareta deltakernes interesser og behov gjennom leirperioden. Arbeidsoppgavene består blant annet i å sørge for stell, bistå i matsituasjoner, sørge for at deltakerne får muligheten til å delta i aktiviteter og så videre. Alle skal få mulighetene til å delta på det de ønsker, uansett hjelpebehov.

Vi søker personer over 18 år som kan jobbe selvstendig, være inkluderende og ha en evne til å motivere og skape glede. Det vil være en fordel om du studerer helse- og sosialfag eller om du har helse- og sosialfaglig, pedagogisk eller annen relevant faglig bakgrunn. Det er ønskelig med interesse for cerebral parese. Du må kunne samarbeide godt i team med andre hjelpere og kommunisere godt på norsk.

Engasjementet er begrenset til leirens varighet, og du må kunne jobbe gjennom hele den aktuelle leirperioden.

Du vil få opplæring i det å jobbe på leir med CP-foreningen. Politiattest vil innhentes. Lønn etter avtale.

Send en e-post til redaktør Charlotte Åsland Larsen på charlotte@cp.no hvis dette høres interessant ut.