Hopp til hovedmeny Hopp til innhold

Hei alle medlemmer. Påmelding til vår tradisjonelle weekend på Beitostølen 24.-26. august har åpnet! Les mer om programmet og hvordan du melder deg på her! Vi håper å se deg på fjellet sammen med mange andre av våre medlemmer. Mvh fylkesstyret ved Trine Engdal, Øyvind Soleng og André Berg

PÅMELDING SKJER PÅ

  https://www.deltager.no/beito2018

 

 

 

24. - 26. august - Radisson BLU Mountain Resort Beitostølen 

 

Er du klar for fylkesavdelingens høydepunkt? 
Stor som liten, bli med oss til høyfjellet, nyt utsikten, spis god mat og hygg deg med andre kjekke medlemmer!

 

Beitostølen er en ypperlig destinasjon for småbarnsfamilier såvel som ungdom og voksne. Nyt et høyfjellsopphold i frisk luft, bestem ditt eget tempo og ha en energigivende avkobling fra hverdagen!

 

Foreløpig program for helgen følger under. Følg med her eller på våre Facebook sider for evt endringer.
Deltagelse forutsetter medlemsskap i CP-foreningen og tilknytning til Oslo & Akershus fylkeslag. Ikke medlem? Det ordner du her!

 

De sterkt rabatterte prisene vi har fått er mulige pga utstyrs- og tjenesteleverandørene som velger å komme og profilere sine produkter denne weekenden. De kommer til å ha stands i resepsjonsområdet, og vil også være synlige rundt på noen av aktivitetene. Slå gjerne av en prat og se om noen av deres produkter er relevant for deg. En liste over leverandørene sees i bunn av denne siden.

 

Fredag 24. august
Vi ankommer hotellet og sjekker inn. 

Kl. 19:00-21:00
Middags-buffét. Drikke bestilles/betales individuelt. 

Kl. 21:30          
Kort informasjonsmøte ved baren i kjelleren

Lørdag 25. august

Kl. 08:00-10:00    
Frokost 

Kl. 12:00-14:00    
Grill-lunsj ved Bamselitjern. Vi tenner bål ved lavvoen og har med grillmat fra hotellet.
Ta gjerne med eget sitteunderlag.

Bamselitjern tilhører Beitostølen Helsesportsenter (BHSS) og er tilrettelagt for rullestol-brukere. Det ligger i underkant av tre kilometer fra hotellet. Nærmere veibeskrivelse gis på informasjonssamlingen fredag kveld. Man kan gå eller kjøre dit.

Kl. 14:00-16:30
Parallelle aktivitetstilbud 

Ridning og hundekjøring har begrenset antall plasser og her gjelder «først til mølla» prinsippet (påmelding lukkes ved maks antall) og disse aktivitetene kan ikke kombineres, men er «enten eller» aktiviteter forbeholdt medlem og søsken. 
Bob-banen kan benyttes på lørdagen etter 12:00.
Egenandel pr. aktivitet er kr. 30,- pr. person.

Ridning ved Myhre Gård 
Myhre Gård ligger 5 min kjøring fra Beitostølen i retning Fagernes.
De stiller med 10 hester, leiere, instruktører med erfaring fra terapiridning tar oss med på en liten ridetur i deres ridehall (www.myhregard.no).

Hundekjøring på hjul ved BHSS (Fuglemyrveien rundt) 
Nå kan du oppleve hundespannkjøring på sommers-tid! En unik måte å oppleve Beitostølens spektakulære natur på, bak et kobbel med ivrige og trekkvillige huskyer (http://www.beitohuskytours.no/).
Kjenn den friske fjelluften suse forbi ansiktet mens du tar inn samspillet mellom dyr og natur på rundturer ved BHSS.


BOB bane-Sommerkjelkeanlegg 
Legg deg over i svingen, og innta din mest aerodynamiske positur. Frydefull moro og spenning for hele familien! Barn under 10 år må kjøre heis sammen med voksen. Alder fra 10 år kan kjøre i egen kjelke ned. Alder 3-7 år må sitte i fanget til en voksen (Link 

 

For øvrig står Beitostølens øvrige aktivitetstilbud til disposisjon bestående av; frisbee-golf, høydebane (voksen), gyrotrampoline, kiddie bumper boats, balanseline, +++ samt hotellets svømmehall. Spa-avdeling må bestilles separat.

 

Kl. 18:30
Buffét, egen buffét til barna. Drikke bestilles/betales individuelt. 

 

Kl. 20:00
Hotellets egen Tryllekunstner starter kvelden klokken 20:00, før barnedisco tar over.
Alt dette skjer i Dansebaren i kjelleren (og ikke i hallen) med servering av kaffe/snacks for de voksne. Dette er kveldens høydepunkt for de yngste!
Det vil også bli en Kahoot-konkurranse hvor fylkesforeningens mester skal kåres.

 

Hotellet fellesområder og barer er tilgjengelige.


Søndag 26. august:
 

Kl. 08:00-11:00
Brunsj på hotellet

Utsjekking fra hotellet. 

For de med godt sovehjerte og lyst på en rolig start på dagen så vil vi legge tilrette for en fjelltur litt ut på formiddagen etter en god frokost. Dette er et tilbud rettet mot ungdom/voksne. Mer informasjon kommer her når det nærmer seg.

Kl. 11:00-13:00
Vi låner idrettshallen på Beitostølen Helsesportsenter. En ergoterapeut fra BHSS vil legge til rette aktiviteter og vil være tilgjengelig for utprøving/visning av deres aktivitetshjelpemidler. 

Kl.12:00-14:30
Vi låner svømmehallen på Beitostølen Helsesportsenter. Her finnes både vanlig 25 meters treningsbasseng (27 grader) og et mindre, men varmere, terapi-basseng. All bading på eget ansvar.


Avreise
når det passer den enkelte.

Spørsmål om arrangementet kan rettes til:
Øyvind Soleng - oyvisol@gmail.com - 934 07 750

 

Vi håper å se mange av våre medlemmer denne helgen!

 

Takk til våre sponsorer:

 

 

 

PÅMELDING SKJER PÅ

 

  https://www.deltager.no/beito2018