Hopp til hovedmeny Hopp til innhold

Torsdag 18. juni inviterer vi til fjerde og siste møte i vår digitale møteserie med tema organisasjonsliv og politikk. Møtet starter kl. 19 og denne dagen får du lære mer om de ulike politiske partiene som finnes i Norge.

Er du samfunnsengasjert? Kunne du tenke deg et verv i en organisasjon eller et parti? Eller har du bare lyst til lære mer om samfunn, organisasjon og politikk?

Nå inviterer vi unge med CP fra hele landet til en digital møterekke hvor du får lære mer om organisasjonskunnskap, det parlamentariske systemet, rollen som folkevalgt og de politiske partiene.

Det vil også bli mulighet til å stille spørsmål for de som ønsker det, men det er helt i orden å bare følge med, lytte og lære.

Kurset finner sted i CP-foreningens digitale møterom, som du kommer inn i ved å følge denne lenken: https://pexip.me/meet/41321493/

Kurset er et samarbeidsprosjekt mellom ARKIVET freds- og menneskerettighetssenter i Kristiansand, CPU i Agder og CP-foreningen nasjonalt (CP-skolen). Stein Christian Salvesen, seniorrådgiver på ARKIVET vil innlede og svare på spørsmålene som kommer.

Har dere spørsmål er det bare å kontakte oss i CP-foreningen på post@cp.no.