Meny Gå til innhold
14 september

Storsamling 2018

Hvor: Thon Hotell Arena, Lillestrøm Når: (helg)

Har du lyst til å møte nye folk eller treffe gamle kjente? Har du lyst til å lære noe nytt eller prøve noe nytt? Da er Storsamlingen arrangementet for deg!

Fredag 14. september braker det løs på Thon Hotell Arena i Lillestrøm - da det nemlig duket for CP-foreningens største medlemsarrangement, Storsamling.

For åttende år på rad har du som er medlem i CP-foreningen mulighet til å delta på en helg fylt med nytte og moro.

Mange medlemmer kaller dette årets høydepunkt, og vi håper at også du som ikke har deltatt tidligere har lyst til å ta turen til Lillestrøm i år.

Vi starter i plenum fredag ettermiddag, og avslutter i plenum søndag etter lunsj.

Lørdagen er selve kursdagen. Da gjennomføres ti ulike kurs parallellt gjennom dagen.

Fullt program og påmelding finner du her 

På vei til voksenlivet prioriteres

I år satser vi spesielt på deg som er på vei til å bli voksen og selvstendig. Kanskje skal du flytte hjemmefra og få BPA? Kanskje trenger du tips til å finne venner eller kjæreste? Kanskje har du spørsmål om egen seksualitet? Vi har kursledere som kan gjøre deg litt klokere på disse temaene.

Foreldre til barn og unge med CP har i år tre ulike kurs å velge iblant. Voksne med CP har intet mindre enn fire kurs å velge imellom. Vi håper alle finner noe de har lyst til å være med på!

En møteplass

I tillegg til å bli kjent med andre deltakere på ditt kurs, er det flere møteplasser gjennom helgen. Det er ingen tvil om at det har oppstått mange nye vennskap her opp gjennom årene - og gjensynsgleden er stor når tidligere deltakere treffes igjen.

Praktisk informasjon

For hvem Alle medlemmer i CP-foreningen
Når 14.-16. september 2018
Hvor Thon Hotell Arena i Lillestrøm
Påmeldingsfrist 20. mai 
OBS 1 Vi tar forbehold om at ikke alle kursene blir arrangert. Dette avhenger av hvor mange som melder seg på hvert enkelt kurs. Vi oppfordrer deg til å melde deg på så tidlig som mulig. Det er begrenset antall plasser på hvert kurs.
Pris

1500 kroner per person. Det inkluderer overnatting og alle måltider fredag ettermiddag til lunsj søndag, forelesninger, kurs og aktiviteter. Dersom du har behov for assistent, dekker CP-foreningen reise og opphold for denne. Du må selv skaffe assistent. Reiseutgifter over 500 kroner per deltaker dekkes av CP-foreningen etter reiseregning med originale kvitteringer og billetter.

Pris for deltakelse kun på kurs lørdag er 500 kroner per deltaker. Dette inkluderer lunsj og kurspakke. Ingen refusjon av reiseutgifter.

Spørsmål Kontakt oss på post@cp.no eller telefon 22 59 99 00
OBS 2 Påmelding er bindende. Deltakeravgiften blir ikke refundert ved avmelding etter 5. august.