Meny Gå til innhold

Vår fylkesavdelingen ble stiftet i 1956 og har i dag vel 285 medlemmer.

Vinnerlaget fra turens aktivitetskonkurranse  Foto: Tatt av Firmaet Luftetur.

De som sitter i styret gjør denne innsatsen på frivillig basis. For at vi skal kunne lage arrangementer og aktiviteter som medlemmene har utbytte av, er vi avhengige av at du som medlem både gir innspill og tilbakemeldinger til oss. Kanskje du selv også kan tenke deg å bidra?

Som medlem i fylkesavdelingen i Vestfold får du brev per post eller e-post om ulike arrangement. Informasjon om våre aktiviteter finner du i arrangementoversikten under, men de mest populære tilbudene for medlemmer i Vestfold har de siste årene vært vår årlige høsttur til Langesund samt tur til Gurvika.

Friluftsrådets Landsforbund:  

"Klart det går. Friluftslivkurs for voksene som har ansvar for barn og unge med funksjonsnedsettelser."

Takket være tilskudd fra miljødirektoratet med kr. 110.000 kan vi igjen lyse ut midler til å støtte gjennomføring av kurset "Klart det går"  Dette kurset og tilbudet om støte er sendt de tilskrevene organisasjonene. Støttte gis til kurs som arrangeres med bassis i heftet " Klart det går" og som går over minst 3 timer.  

Les mer om dette her og hvordan du går frem for å søke   

Interessepolitisk arbeid i CP-foreningen lokalt og sentralt handler om å forsøke å påvirke offentlige myndigheter slik at tilbudet til mennesker med CP blir bedre. Muligheten til å påvirke CP-foreningens arbeid og prioriteringer er stor i fylkesavdelingen dersom du deltar aktivt.

Arrangementer i Vestfold

05 juni

Medlemstur til Kragerø Resort

Hvor: Kragerø Resort Når: (3 dager)

Medlemsaktivitet for medlemmer av CP-foreningen Vestfold. Vi tar turen til Kragerø Resort i år også 05. – 07. Juni. Innsjekk fredag fra kl. 15.00 og utsjekk søndag kl. 11.00 Opplysninger angående turen Egenandel for medlemmer, med betalt kontingent innen 18.02. Voksne pr person kr 800,00. Barn fra 4 år-12 år kr 300,00 pr barn. Innkludert buffet fredag og lørdag. Frokost lørdag og søndag. Formiddag lørdag og søndag. Hotellets pris pr person. Kr 3260,00. Barn 4-12 år pr barn 2135,00. Foreningen betaler for 1 ledsager. Ledsager bevis kreves.

05 juni

Skoleringssamling for tillitsvalgte

Hvor: Thon hotell Oslo Airport, Gardermoen Når:

Vi inviterer nye og erfarne tillitsvalgte i sentralstyret, fylkesavdelingene og CPU til en felles skoleringssamling på Thon hotell Oslo Airport på Gardermoen.

12 juni

Besteforeldresamling - Avlyst!

Hvor: Quality Hotel Augustin, Trondheim Når: (hele helgen)

Velkommen til besteforeldresamlingen «Enda bedre med Beste».

Kontakt oss

Ingrid Lang

Leder

Ylka Ismilli

Nestleder

Renate L. Mathisen

Nettansvarlig. Samt reserve sekretær

Styremedlemmer

Ingrid Lang

Leder

Ylka Ismilli

Nestleder

Tanja Leegaard

Reserve sekretær

Trond Mathisen

Kasserer

Renate Lilleaas Mathisen

Sekretær og nettansvarlig.

Grethe Skjellbred

1. varamedlem.

Karl Olav Dalen

2 varamedlem