Meny Gå til innhold

Fylkesavdelingen ble stiftet i 1957 og har i dag ca 600 medlemmer.

Bilde fra hytta vår Golia på Oppdal. Foto: CP-FORENINGEN TRØNDELAG

Det er styret i fylkesavdelingen samt andre ildsjeler i foreningen som er ansvarlig for alle aktiviteter og andre tilbud du som medlem kan delta på.

Styret i Trøndelag består av foreldre til barn med CP og voksne som selv har CP. Vi som sitter i styret gjør denne innsatsen på frivillig basis.

Ta kontakt med en av oss dersom du lurer på noe!

Som medlem i fylkesavdelingen i Trøndelag vil du tilbud om mange ulike aktiviteter, vi har mange tilbud! Informasjon om aktivitetene blir lagt ut på våre nettsider.

Her finner du en oversikt over våre og andre fylkesavdelingers faste tilbud.

Følg dessuten alltid med på arrangementsidene - her finner du en oppdatert oversikt over alt som rører seg av smått og stort i fylkesavdelingen.

Vi informerer også om enkelte tilbud via post og/eller e-post. Send oss e-post-adressen din, det gjør det lettere både for deg og oss.

Hytta vår, Golia!

Vår fylkesavdeling eier en stor og fin hytte, Golia,  som er tilrettelagt for personer med funksjonsnedsettelser. Hytten ligger nedenfor Hovden, med gangavstand fra sentrum i Oppdal.

Les mer om Golia her:

Les mer om hyttetilbudet for resten av landet her.

Interessepolitisk arbeid i CP-foreningen lokalt og sentralt handler om å forsøke å påvirke offentlige myndigheter slik at tilbudet til mennesker med CP blir bedre i tråd med behovene. 

CP-foreningen Trøndelag er medlem av Funksjonshemmedes fellesorganisasjon (FFO).

Fylkestyret har mulighet til å bringe saker inn til fylkestyrene i FFO og delta på flere møter for å påvirke saker FFO skal jobbe med. FFO har også mange brukerrepresentanter fra Sør- og Nord-Trøndelag, og vi i CP-foreningen Trøndelag er også representert. Vi videreformidler gjerne saker for våre medlemmer til de rette brukerutvalgene.

Du er hjertelig velkommen til å ta direkte kontakt med oss i styret hvis du ønsker mer informasjon, eller har saker du vil vi skal jobbe videre med. Har du lyst til å delta aktivt i foreningen hører vi gjerne i fra deg og forslag til aktiviteter tar vi også i mot.

Stiftelsen Trondsletten

Opprettet av Cerebral Pareseforeningen (CP-foreningen), avdeling Trøndelag,
17.12 2007.

Formål

Stiftelsens formål er å tilgodese barn, unge og voksne med cerebral parese og lignende funksjonshemming, som er medlemmer av CP-foreningen Trøndelag ved

a) etablering og drift av egnete, tilrettelagte ferieboliger

b) bidrag i form av enkeltbevilgninger til tiltak som kan gi Stiftelsens målgruppe økt livskvalitet. Slike bevilgninger kan gis som støtte til enkeltindivider eller grupper, der det offentlige tilbud mangler eller er begrenset.

Søknadskjema her

 

 

Arrangementer i Trøndelag

17 november

Bading

Hvor: Trondsletten Når: (2 timer)

Tilbud om bading til medlemmer i CP- foreningen Trøndelag

20 november

Sabeltanngym

Hvor: Sunnland skole Festsal Når: (1 time)

Trøndelag

20 november

Ungdomstreff

Hvor: Bowling 1 på Heggstadmoen Når: (2 timer)

CP- foreningen Trøndelag inviterer til ungdomstreff med bowling og pizza for medlemmer fra 14-19 år Håper å skape en arena for sosialt samvær og erfaringsutveksling for ungdommer med CP.

Kontakt oss

Lise Løkkeberg

Leder/nettansvarlig

Styremedlemmer

Marthe Risan

Nestleder

Hege Hoem Spjøtvold

Kasserer

Mari Mosand

Styremedlem

Viktor Borge

Styremedlem

May Camilla Eidem

Styremedlem

Marit Meland

Styremedlem

Elisabeth Alterskjær Kirknes

1.vara

Thomas Lysø

2.vara