Meny Gå til innhold

Fylkesavdelingen i Troms er blant de yngste fylkesavdelingene i Cerebral Parese-foreningen og ble stiftet i 2002. I dag har vi rundt 180 medlemmer.

Tur med fjellheisen sommer 2017, Bilde: Tanja steen

Fylkesavdelingen i Troms har som mål å nå ut til flest mulig av våre medlemmer. Vi i styret forsøker å legge tilrette for arrangementer for barn, familier, unge og voksne med CP og deres pårørende

De senere år har vi hatt mange forskjellige tilbud i tillegg til vår faste helg med årsmøte på vårsemestret og julebord i desember. Vi har hatt flere flotte turer med fjellheisen i Tromsø, Det har vært god stemning og godt oppmøte på disse turene. For de litt yngre har vi vært så heldig å ha fått være maskotter for TIL. Høsten 2017 var vi på Vitensentret med utforsking og kunstlaging, dette slo bra an og håper på gjentagelse snart.

Har du lyst å støtte Cerebral Parese-foreningen i Troms? Da kan du blant annet gjøre det ved å registrere grasrotandelen hos Norsk Tipping til Cerebral Parese-foreningen Troms Org.nr: 912424324 

 Vi tar gjerne i mot forslag til aktiviteter og saker vi bør engasjere oss i. Ta kontakt med oss i styret dersom du lurer på noe, uansett hva!

Hver fylkesavdeling i CP-foreningen har sin egenart og foreningen har et variert tilbud til medlemmene hele landet under ett. Aktivitetene varierer alt ettersom hvilket fylke du hører til. Informasjon om tilbudene legges ut på nettsidene. Se arrangementkalenderen nederst på siden for å lese mer om våre kommende aktiviteter og arrangementer.

En oversikt over våre og andre fylkesavdelingers faste aktiviteter finner du her.

Følg dessuten alltid med på arrangementkalenderen nederst på siden – her finner du en oppdatert oversikt over alt som rører seg av smått og stort i fylkesavdelingen.

Interessepolitisk arbeid i CP-foreningen lokalt og sentralt handler om å forsøke å påvirke offentlige myndigheter slik at tilbudet til mennesker med CP blir bedre i tråd med behovene.

Muligheten til å påvirke CP-foreningens arbeid og prioriteringer er stor i fylkesavdelinger hvis du selv er aktiv.

Arrangementer i Troms

29 mars

Årsmøtehelg

Hvor: Malangen Når: (Helg)

Styret i Cerebral Parese-foreningen Troms inviterer til årsmøtetreff 29.-31. mars 2019 på Malangen Brygger

01 april

ASK-kurs for assistenter

Hvor: Thon Hotel Oslo Airport, Gardermoen Når: (9 timer)

Vi inviterer assistenter til barn og unge som benytter alternativ og supplerende kommunikasjon (ASK) til en spennende kursdag!

05 april

Skoleringshelg for tillitsvalgte

Hvor: Thon Hotell Storo, Oslo Når: (helg)

Vi inviterer nye og erfarne tillitsvalgte i fylkesavdelingene til en skoleringshelg i Oslo.

Kontakt oss

Tanja Steen

Styreleder

Styremedlemmer

Siri Hamnvik

Økonomiansvarlig

Marie Steen Gundersen

Sekretær

Lillian Mack

Nettansvarlig

Torstein Torheim

Styremedlem

Gunn Marit Berglund

styremedlem

Mathias Halvorsen

1. varamedlem

Marte Broderstad Sandvik

2. vara /Nettansvarlig