Meny Gå til innhold

Fylkesavdelingen i Telemark er blant de eldste fylkesavdelingene i Cerebral Parese-foreningen. Den ble stiftet i 1961 og har i dag cirka 180 medlemmer.

I BARNEHAGEN: Vår fylkesavdeling har medlemmer i alle aldre, her er en av våre yngre medlemmer i full lek i barnehagen. Foto: HELLE GANNESTAD

Det er styret som er ansvarlig for aktiviteter og andre tilbud du som medlem kan delta på. Styret i Telemark består av foreldre til barn med CP og voksne som selv har CP.

Ta kontakt med en av oss dersom du lurer på noe!

Vi som sitter i styret gjør denne innsatsen på frivillig basis. For at fylkesavdelingen i Telemark skal kunne lage arrangement og aktiviteter som medlemmene har utbytte av, er vi avhengige av at du som medlem både gir innspill og tilbakemeldinger til oss. Kanskje du selv også kan tenke deg å bidra?

CP-foreningen i Telemark er en aktiv fylkesavdeling. Vi har et mangfold av aktiviteter og stort engasjement også i lokale politiske saker. Størstedelen av aktivitetene foregår i Porsgrunn/Skiens-området. Noen har faste møtetidspunkt og gjentas regelmessig, mens andre er mer årstidsrelatert.

Her finner du en oversikt over våre og andre fylkesavdelingers faste tilbud.

Følg dessuten alltid med på arrangementkalenderen nederst på siden - her finner du en oppdatert oversikt over alt som rører seg av smått og stort i fylkesavdelingen.

Du får også informasjon om arrangementer via post/e-post i god tid før hvert arrangement.

Interessepolitisk arbeid i CP-foreningen lokalt og sentralt handler om å forsøke å påvirke offentlige myndigheter slik at tilbudet til mennesker med CP blir bedre.

I Telemark har vi de siste årene spesielt kjempet for botilbud til voksne med CP. Muligheten til å påvirke CP-foreningens arbeid og prioriteringer er stor i fylkesavdelingen dersom du deltar aktivt i vårt arbeid.

Kontakt oss

Frank Robert Hübenbecker

Leder

Sindre Klakegg Bruflot

Nettansvarlig

Styremedlemmer

Frank Robert Hübenbecker

Leder

Marita Kristoffersen Tovslid

Nestleder

Sindre Klakegg Bruflot

Sekretær

Tonje Nordfonn

Styremedlem

Ruben André Smith

Styremedlem