Meny Gå til innhold

Fylkesavdelingen i Telemark er blant de eldste fylkesavdelingene i Cerebral Parese-foreningen. Den ble stiftet i 1961 og har i dag cirka 180 medlemmer.

I BARNEHAGEN: Vår fylkesavdeling har medlemmer i alle aldre, her er en av våre yngre medlemmer i full lek i barnehagen. Foto: HELLE GANNESTAD

Det er styret som er ansvarlig for aktiviteter og andre tilbud du som medlem kan delta på. Styret i Telemark består av foreldre til barn med CP og voksne som selv har CP.

Ta kontakt med en av oss dersom du lurer på noe!

Vi som sitter i styret gjør denne innsatsen på frivillig basis. For at fylkesavdelingen i Telemark skal kunne lage arrangement og aktiviteter som medlemmene har utbytte av, er vi avhengige av at du som medlem både gir innspill og tilbakemeldinger til oss. Kanskje du selv også kan tenke deg å bidra?

CP-foreningen i Telemark er en aktiv fylkesavdeling. Vi har et mangfold av aktiviteter og stort engasjement også i lokale politiske saker. Størstedelen av aktivitetene foregår i Porsgrunn/Skiens-området. Noen har faste møtetidspunkt og gjentas regelmessig, mens andre er mer årstidsrelatert.

Følg dessuten alltid med på arrangementkalenderen nederst på siden - her finner du en oppdatert oversikt over alt som rører seg av smått og stort i fylkesavdelingen.

Du får også informasjon om arrangementer via post/e-post i god tid før hvert arrangement.

Interessepolitisk arbeid i CP-foreningen lokalt og sentralt handler om å forsøke å påvirke offentlige myndigheter slik at tilbudet til mennesker med CP blir bedre.

I Telemark har vi de siste årene spesielt kjempet for botilbud til voksne med CP. Muligheten til å påvirke CP-foreningens arbeid og prioriteringer er stor i fylkesavdelingen dersom du deltar aktivt i vårt arbeid.

Faste aktiviteter

Ulike samtale- og gruppetilbud

Foreldregrupper

Foreldregrupper er organiserte treff mellom foreldre til barn som har CP. Som oftest er de organisert som samtalegrupper, men felles aktiviteter kan også være utgangspunktet for treffene.

Treffene gir foreldrene mulighet til å møte andre som er i samme situasjon og dele erfaringer, gleder og bekymringer. Eksempler på samtaletemaer kan være ulike behandlingstilbud, skolesituasjon, avlastning- og støttemuligheter, fritidsaktiviteter, hjelpemidler og så videre.

CP-mums

  • For hvem: Mødre til barn med CP
  • Når: ca. fem ganger i året
  • Hvor: På kafeer og hjemme hos deltagere

Kontaktperson: Marianne Ødegården Vindfjell, marianne_vindfjell@hotmail.no / 412 21 895

Arrangementer i Telemark

12 august

Digital lunsjprat med Helle: Energiøkonomisering og selvregulering

Hvor: Pexip (digitalt møterom) Når:

Vi ønsker å tilby en uformell, digital møteplass for medlemmene våre. En plass hvor vi kan være sammen og hvor alle er velkommen. Hver onsdag inviterer vi i CP-foreningen, med rådgiver Helle i spissen, til en hyggelig lunsjprat.

11 september

Storsamling 2020 - Avlyst!

Hvor: Thon Hotel Arena Lillestrøm Når: (hele helgen)

Storsamlingen er dessverre avlyst som følge av koronaepidemien.

09 oktober

Landsmøte

Hvor: Thon hotell Arena, Lillestrøm Når: (11.10.2020 14:00)

CP-foreningens landsmøte arrangeres helgen 9. - 11. oktober på Thon hotell Arena på Lillestrøm. På denne siden legger vi fortløpende ut relevant informasjon.

Kontakt oss

Frank Robert Hübenbecker

Leder

Sindre Klakegg Bruflot

Nettansvarlig

Styremedlemmer

Frank Robert Hübenbecker

Leder

Marita Kristoffersen Tovslid

Nestleder

Sindre Klakegg Bruflot

Sekretær

Tonje Nordfonn

Styremedlem

Ruben André Smith

Styremedlem