Meny Gå til innhold

Fylkesavdelingen i Rogaland ble stiftet i 1990 og har i overkant av 460 medlemmer i 2017.

Det er styret i fylkesavdelingen i Rogaland som er ansvarlig for aktiviteter og andre tilbud du som medlem kan delta på. Styret i Rogaland består av foreldre til barn med CP.

Ta kontakt med en av oss dersom du lurer på noe!

Vi som sitter i styret gjør denne innsatsen på frivillig basis. For at fylkesavdelingen i Rogaland skal kunne lage arrangementer og aktiviteter som medlemmene har utbytte av, er vi avhengige av at du som medlem både gir innspill og tilbakemeldinger til oss. Kanskje du også kan tenke deg å bidra i arbeidet vi gjør?

Hver fylkesavdeling i CP-foreningen har sin egenart og foreningen har et variert tilbud til medlemmene hele landet under ett. Aktivitetene varierer alt ettersom hvilket fylke du hører til. Som medlem i fylkesavdelingen i Rogaland får du brev per post eller e-post om ulike arrangement. Informasjon om tilbud legges også ut på våre nettsider og facebook.

De mest populære tilbudene for medlemmer i Rogaland har de siste årene vært familiehelg i Kristiansand dyrepark, sosial dag med grilling på Soma gård, bowling, kino med ungdomsgruppa, sosialt treff med CP-mums og voksengruppa.

Her finner du en oversikt over våre og andre fylkesavdelingers  faste tilbud. 

Følg dessuten alltid med på arrangementkalenderen nederst på siden eller Cerebral Parese-foreningen i Rogaland på facebook - her finner du en oppdatert oversikt over alt som rører seg av smått og stort i fylkesavdelingen.

Interessepolitisk arbeid i CP-foreningen lokalt og sentralt handler om å forsøke å påvirke offentlige myndigheter slik at tilbudet til mennesker med CP blir bedre. Muligheten til å påvirke CP-foreningens arbeid og prioriteringer er stor i fylkesavdelingen dersom du er aktiv.

Arrangementer i Rogaland

19 mars

CP-konferansen 2020

Hvor: Oslo Kongressenter Når: (2 dager)

Vi ønsker deg velkommen til Norges største fagkonferanse om cerebral parese!

Kontakt oss

Irene Hovland

Fylkesleder

Lillian Øygard

Nestleder og nettansvarlig

Styremedlemmer

Jochen Müller

Kasserer

Elin Amundsen

Sekretær

Malin Lillesund Harestad

Styremedlem

Marit Elise Aase

Styremedlem

Tone Margrethe Aarsland

Styremedlem