Meny Gå til innhold

Fylkesavdelingen i Østfold ble stiftet i 1999 og har i dag rundt 225 medlemmer.

Foto: HELLE GANNESTAD

Det er styret i fylkesavdelingen som er ansvarlig for aktiviteter og andre tilbud du som medlem kan delta på. Styret består av voksne som selv har CP og foreldre til barn med CP.

Ta kontakt med leder eller nettansvarlig dersom du lurer på noe!

Vi som sitter i styret gjør denne innsatsen på frivillig basis. For at fylkesavdelingen i Østfold skal kunne lage arrangement og aktiviteter som medlemmene har utbytte av, er vi avhengige av at du som medlem både gir innspill og tilbakemeldinger til oss. Kanskje du selv også kan tenke deg å bidra?

Som medlem i fylkesavdelingen i Østfold får du brev per post eller e-post om ulike arrangement. Vi oppfordrer alle våre medlemmer som har e-post om å sende den til hanne@sadu.no slik at Hanne Petersen kan sende dem videre til CP-foreningen sentralt så de får lagt dem inn i medlemslistene våre.

Følg dessuten alltid med på arrangementkalenderen nederst på siden - her finner du en oppdatert oversikt over alt som rører seg av smått og stort i fylkesavdelingen.

Interessepolitisk arbeid i CP-foreningen lokalt og sentralt handler om å forsøke å påvirke offentlige myndigheter slik at tilbudet til mennesker med CP blir bedre. Muligheten til å påvirke CP-foreningens arbeid og prioriteringer er stor i fylkesavdelingen dersom du selv deltar aktivt.

Arrangementer i Østfold

24 april

Landsmøte - Utsatt!

Hvor: Thon hotell Arena på Lillestrøm Når: (3 dager)

Landsmøtet i april er utsatt til helgen 9.-11. oktober. Det vil fortsatt bli avholdt på Thon hotell Arena på Lillestrøm.

05 juni

Skoleringssamling for tillitsvalgte

Hvor: Thon hotell Oslo Airport, Gardermoen Når:

Vi inviterer nye og erfarne tillitsvalgte i sentralstyret, fylkesavdelingene og CPU til en felles skoleringssamling på Thon hotell Oslo Airport på Gardermoen.

12 juni

Besteforeldresamling - Avlyst!

Hvor: Quality Hotel Augustin, Trondheim Når: (hele helgen)

Velkommen til besteforeldresamlingen «Enda bedre med Beste».

Kontakt oss

Hanne Stangeboe Petersen

Leder

Tor Øivind Aronsen

Nettansvarlig

Styremedlemmer

Roger Aronsen

Styremedlem

Lars Ivan Kingsrød Johansen

Styremedlem

Sylvie Simonsen

Styremedlem

Morten Kraglund Danielsen

Varameldem

Roy Egil Nilsen

Varamedlem