Meny Gå til innhold

Fylkesavdelingen i Møre og Romsdal ble stiftet i 2002 og har i dag drøyt 210 medlemmer.

Vi som sitter i styret gjør denne innsatsen på frivillig basis. For at fylkesavdelingen i Møre og Romsdal skal kunne lage arrangement og aktiviteter som medlemmene har utbytte av, er vi avhengige av at du gir både innspill og tilbakemeldinger til oss. Kanskje du selv også kan tenke deg å bidra i arbeidet vi gjør?

Hver fylkesavdeling i CP-foreningen har sin egenart og foreningen har et variert tilbud til medlemmene hele landet under ett. Aktivitetene varierer alt ettersom hvilket fylke du hører til. Som medlem i fylkesavdelingen i Møre og Romsdal får du informasjon per post eller e-post om ulike arrangement. 

Her finner du en oversikt over våre og andre fylkesavdelingers  faste tilbud.

Vi arrangerer blant annet Sabeltanngym, som er en mestring- og opplevelsesarena for barn med fysiske utfordringer i hverdagen. Dette arrangeres i Kristiansund. I Møre og Romsdal er man også aktive med EL-innebandy, dette tilbudet finner man i Kristiansund, Molde og Langevåg. 

Følg dessuten alltid med på arrangementkalenderen nederst på siden - her finner du en oppdatert oversikt over alt som rører seg av smått og stort i fylkesavdelingen.

Interessepolitisk arbeid i CP-foreningen lokalt og sentralt handler om å forsøke å påvirke offentlige myndigheter slik at tilbudet til mennesker med CP blir bedre i tråd med behovene.

Muligheten til å påvirke CP-foreningens arbeid og prioriteringer er stor dersom du selv deltar aktivt.

Arrangementer i Møre og Romsdal

01 november

Fylkesledersamling

Hvor: Thon hotell Storo, Oslo Når: (Fredag til søndag)

Vi inviterer sentralstyret, CPU, sekretariatet og alle fylkesledere til den årlige fylkesledersamlingen

Kontakt oss

Petter Sortevik

Leder

Iren Halbrend

Nettansvarlig

Styremedlemmer

Petter Sortevik

Leder

Frode Dyrkorn

Nestleder

Erling Koppen

Styremedlem

Iren Halbrend

Styremedlem

Stig Arne Husby

1. vara

Janne Lade

2. vara