Meny Gå til innhold

Fylkesavdelingen i Møre og Romsdal ble stiftet i 2002 og har i dag drøyt 210 medlemmer.

Vi som sitter i styret gjør denne innsatsen på frivillig basis. For at fylkesavdelingen i Møre og Romsdal skal kunne lage arrangement og aktiviteter som medlemmene har utbytte av, er vi avhengige av at du gir både innspill og tilbakemeldinger til oss. Kanskje du selv også kan tenke deg å bidra i arbeidet vi gjør?

Hver fylkesavdeling i CP-foreningen har sin egenart og foreningen har et variert tilbud til medlemmene hele landet under ett. Aktivitetene varierer alt ettersom hvilket fylke du hører til. Som medlem i fylkesavdelingen i Møre og Romsdal får du informasjon per post eller e-post om ulike arrangement.

Vi arrangerer blant annet Sabeltanngym, som er en mestring- og opplevelsesarena for barn med fysiske utfordringer i hverdagen. Dette arrangeres i Kristiansund. I Møre og Romsdal er man også aktive med EL-innebandy, dette tilbudet finner man i Kristiansund, Molde og Langevåg. 

Følg dessuten alltid med på arrangementkalenderen nederst på siden - her finner du en oppdatert oversikt over alt som rører seg av smått og stort i fylkesavdelingen.

Interessepolitisk arbeid i CP-foreningen lokalt og sentralt handler om å forsøke å påvirke offentlige myndigheter slik at tilbudet til mennesker med CP blir bedre i tråd med behovene.

Muligheten til å påvirke CP-foreningens arbeid og prioriteringer er stor dersom du selv deltar aktivt.

Faste aktiviteter

Voksengrupper/seniorgrupper

Voksengruppene er organiserte treff mellom voksne som har CP.
Noen ganger er treffene organisert som samtalegrupper, andre ganger med utgangspunkt i felles aktiviteter eller rene sosiale sammenkomster.

Treffene gir voksne med CP mulighet til å møte andre som er i samme situasjon og dele erfaringer, gleder og bekymringer. Eksempler på samtaletemaer kan være familie, samliv, arbeid, helse, livspåfyll og så videre.

Seniortreff
• For hvem: Godt voksne med CP
• Når: Datoer er ikke fastsatt
• Hvor: Haug boliger, Ålesund

Kontaktperson: Frode Dyrkorn, fdyrkorn@online.no / 995 51 105

Arrangementer i Møre og Romsdal

12 august

Digital lunsjprat med Helle: Energiøkonomisering og selvregulering

Hvor: Pexip (digitalt møterom) Når:

Vi ønsker å tilby en uformell, digital møteplass for medlemmene våre. En plass hvor vi kan være sammen og hvor alle er velkommen. Hver onsdag inviterer vi i CP-foreningen, med rådgiver Helle i spissen, til en hyggelig lunsjprat.

11 september

Storsamling 2020 - Avlyst!

Hvor: Thon Hotel Arena Lillestrøm Når: (hele helgen)

Storsamlingen er dessverre avlyst som følge av koronaepidemien.

09 oktober

Landsmøte

Hvor: Thon hotell Arena, Lillestrøm Når: (11.10.2020 14:00)

CP-foreningens landsmøte arrangeres helgen 9. - 11. oktober på Thon hotell Arena på Lillestrøm. På denne siden legger vi fortløpende ut relevant informasjon.

Kontakt oss

Petter Sortevik

Leder

Iren Halbrend

Nettansvarlig

Styremedlemmer

Petter Sortevik

Leder

Frode Dyrkorn

Nestleder

Kristoffer Svendsen

Styremedlem

Iren Halbrend

Styremedlem

Ole Kristian Krogsæter

Styremedlem

Stig Arne Husby

1. vara

Erling Koppen

2. vara