Meny Gå til innhold

Velkommen til Cerebral Parese-foreningen i Buskerud! Fylkesavdelingen i Buskerud har i dag i rundt 280 medlemmer. Det er styret i fylkesavdelingen i Buskerud som er ansvarlig for aktiviteter og andre tilbud du som medlem kan delta på.

Styret i Buskerud består av foreldre til barn med CP og voksne som selv har CP.

Ta kontakt med en av oss dersom du lurer på noe! 

Vi som sitter i styret gjør denne innsatsen på frivillig basis. For at fylkesavdelingen i Buskerud skal kunne lage arrangement og aktiviteter som medlemmene har utbytte av, er vi avhengige av at du som medlem både gir innspill og tilbakemeldinger til oss. Kanskje du selv også kan tenke deg å bidra?

Som medlem i fylkesavdelingen i Buskerud får du brev pr. post eller e-post om ulike arrangement. Informasjon om våre aktiviteter finner du også både her på nettsiden og på vår Facebook-side.

Her finner du en oversikt over våre og andre fylkesavdelingers  faste tilbud.

Les om noen av  våre avholdte arrangementer her:

Les om likemannshelgen på Holmsbu april 2016 her.

Følg dessuten alltid med på arrangementkalenderen nederst på siden – her finner du en oppdatert oversikt over alt som rører seg av smått og stort i fylkesavdelingen.

Interessepolitisk arbeid i CP-foreningen lokalt og sentralt handler om å forsøke å påvirke offentlige myndigheter slik at tilbudet til mennesker med CP blir bedre. Muligheten til å påvirke CP-foreningens arbeid og prioriteringer er stor i fylkesavdelingen dersom du deltar aktivt.

CP-foreningen i Buskerud er medlem av Funksjonshemmedes fellesorganisasjon og Funksjonshemmedes Studieforbund i Buskerud.

Arrangementer i Buskerud

01 november

Fylkesledersamling

Hvor: Thon hotell Storo, Oslo Når: (Fredag til søndag)

Vi inviterer sentralstyret, CPU, sekretariatet og alle fylkesledere til den årlige fylkesledersamlingen

20 november

Temakveld om rettigheter

Hvor: Scandic Ambassadeur Drammen Når:

Velkommen til foredrag og likemannstreff. Vi tar en ny runde om rettigheter for funksjonshemmede. Dette er som kjent stadig et aktuelt tema. Nye medlemmer kommer til, man kommer i nye livsfaser, og – ikke minst - lover og rettigheter endres stadig. Så her trengs det oppdatering og påfyll. Vi har igjen invitert jurist Atle Larsen fra FFOs Rettighetssenter.

07 desember

Julebord

Hvor: Ikke bestemt ennå Når:

Dato for årets julebord er lørdag 07. desember. Hold av datoen, så sees vi til hyggelig førjulssamling. Invitasjon kommer!

Kontakt oss

Øyvind Bråthen

Leder

Styremedlemmer

Øyvind Bråthen

Leder

Tommy Marløv

Kasserer

Anne Nystuen

Sekretær

Eila Kajiankoski

Styremedlem

Gro Margrethe Hultgren

Styremedlem

Bente Martinsen

Styremedlem

Per Erik Nordlien

Styremedlem