Meny Gå til innhold

Velkommen til Cerebral Parese-foreningen i Buskerud! Fylkesavdelingen i Buskerud har i dag i rundt 280 medlemmer. Det er styret i fylkesavdelingen i Buskerud som er ansvarlig for aktiviteter og andre tilbud du som medlem kan delta på.

Styret i Buskerud består av foreldre til barn med CP og voksne som selv har CP.

Ta kontakt med en av oss dersom du lurer på noe! 

Vi som sitter i styret gjør denne innsatsen på frivillig basis. For at fylkesavdelingen i Buskerud skal kunne lage arrangement og aktiviteter som medlemmene har utbytte av, er vi avhengige av at du som medlem både gir innspill og tilbakemeldinger til oss. Kanskje du selv også kan tenke deg å bidra?

Som medlem i fylkesavdelingen i Buskerud får du brev pr. post eller e-post om ulike arrangement. Informasjon om våre aktiviteter finner du også både her på nettsiden og på vår Facebook-side.

Les om noen av  våre avholdte arrangementer her:

Les om likemannshelgen på Holmsbu april 2016 her.

Følg dessuten alltid med på arrangementkalenderen nederst på siden – her finner du en oppdatert oversikt over alt som rører seg av smått og stort i fylkesavdelingen.

Interessepolitisk arbeid i CP-foreningen lokalt og sentralt handler om å forsøke å påvirke offentlige myndigheter slik at tilbudet til mennesker med CP blir bedre. Muligheten til å påvirke CP-foreningens arbeid og prioriteringer er stor i fylkesavdelingen dersom du deltar aktivt.

CP-foreningen i Buskerud er medlem av Funksjonshemmedes fellesorganisasjon og Funksjonshemmedes Studieforbund i Buskerud.

Arrangementer i Buskerud

11 juni

Nettkurs i organisasjonsliv og politikk

Hvor: Pexip (digitalt møterom) Når:

Torsdag 11. juni inviterer vi til tredje av fire kurskvelder om organisasjonsliv og politikk. Møtet starter kl. 19 og denne gangen er det rollen som folkevalgt som står på programmet.

12 juni

Besteforeldresamling - Avlyst!

Hvor: Quality Hotel Augustin, Trondheim Når: (hele helgen)

Velkommen til besteforeldresamlingen «Enda bedre med Beste».

Kontakt oss

Øyvind Bråthen

Leder

Styremedlemmer

Øyvind Bråthen

Leder

Per Erik Nordlien

Kasserer

Anne Nystuen

Sekretær

Eila Kajiankoski

Styremedlem

Gro Margrethe Hultgren

Styremedlem

Bente Martinsen

Styremedlem

Eirik Kultom Karlsen

Styremedlem

Thomas Kråkemo

Varamedlem