Meny Gå til innhold
15 september

Storsamling 2017

Hvor: Thon Hotel Arena, Lillestrøm Når: (Hele helgen)

15-17. september er det klart for årets Storsamling på Lillestrøm.

Fredag 15. september ønsker vi alle medlemmer fra hele landet velkommen til årets Storsamling. Storsamlingen er et av våre mest populære medlemsarrangementer. Både på grunn av de spennende kursene, men også fordi dette er en fantastisk mulighet til å tilbringe en helg sammen med nye og gamle venner. Storsamlingen arrangeres på Thon Hotel Arena på Lillestrøm.  

Det er dessverre ikke mulig å melde seg på årets Storsamling lenger.

Her finner du praktisk informasjon, påmeldingsskjema og kursoversikt: 

Kursinformasjon

I år kan du velge mellom ti ulike kurs som er tilpasset forskjellige medlemsgrupper. Gjennomføringen av kursene er avhengig av at nok deltakere melder seg på hvert enkelt kurs. 

Du deltar på fellesprogram fredag og søndag. Lørdag deltar du på kurset du selv har valgt.

Vi tar forbehold om endring i programmene.

Pris

  • 1500 kroner per person. Det inkluderer full kost og losji fra fredag ettermiddag til lunsj søndag, forelesninger, kurs og aktiviteter.
  • Dersom du har behov for assistent, dekker CP-foreningen reise og opphold for vedkommende. Du må selv skaffe assistent.
  • Reiseutgifter over 500 kroner per deltaker dekkes av CP-foreningen etter reiseregning med originale kvitteringer og billetter.
  • Pris for deltakelse kun på kurs lørdag er 500 kroner per deltaker. Dette inkluderer lunsj og kurspakke. Ingen refusjon av reiseutgifter.

Spørsmål?

Kontakt oss på post@cp.no eller telefon 22 59 99 00