Meny Gå til innhold

Fylkesavdelingen i Troms er blant de yngste fylkesavdelingene i Cerebral Parese-foreningen og ble stiftet i 2002. I dag har vi rundt 180 medlemmer.

Tur med fjellheisen sommer 2017, Bilde: Tanja steen

Det er styret i fylkesavdelingen som er ansvarlig for alle aktiviteter og andre tilbud du som medlem kan delta på. Vi har som mål å arrangere aktiviteter som er mest mulig tilpasset alle våre medlemmer.

Styret i Troms består av foreldre til barn med CP og voksne som selv har CP. Vi som sitter i styret gjør denne innsatsen på frivillig basis. 

Ta kontakt dersom du lurer på noe!

Hver fylkesavdeling i CP-foreningen har sin egenart og foreningen har et variert tilbud til medlemmene hele landet under ett. Aktivitetene varierer alt ettersom hvilket fylke du hører til. Informasjon om tilbudene legges ut på nettsidene. Se arrangementkalenderen nederst på siden for å lese mer om våre kommende aktiviteter og arrangementer.

En oversikt over våre og andre fylkesavdelingers faste aktiviteter finner du her.

Følg dessuten alltid med på arrangementkalenderen nederst på siden – her finner du en oppdatert oversikt over alt som rører seg av smått og stort i fylkesavdelingen.

Interessepolitisk arbeid i CP-foreningen lokalt og sentralt handler om å forsøke å påvirke offentlige myndigheter slik at tilbudet til mennesker med CP blir bedre i tråd med behovene.

Muligheten til å påvirke CP-foreningens arbeid og prioriteringer er stor i fylkesavdelinger hvis du selv er aktiv.

Arrangementer i Troms

26 januar

CP-konferansen 2018 «Tidlig er mulig»

Hvor: Oslo Kongressenter Når: (8t)

Fredag 26. januar arrangerer CP-foreningen landets største fagkonferanse om Cerebral Parese, på Oslo Kongressenter. Eksperter fra Australia, England og Norge kommer – kommer du?

10 februar

Nettsamling

Hvor: Thon hotell Airport Gardermoen Når: (1 dag)

Vi inviterer nettansvarlige i fylkesavdelingene til en opplæringsdag. Det vil bli en gjennomgang av både nye og gamle funksjoner på nettsiden. Velkommen!

Kontakt oss

Tanja Steen

Styreleder

Styremedlemmer

Marte Broderstad Sandvik

Nestleder/Nettansvarlig

Siri Hamnvik

Økonomiansvarlig/Sekretær

Torstein Torheim

Styremedlem

Lillian Mack

Styremedlem

Trine Storås

Styremedlem

Mathias Halvorsen

1. varamedlem

Gunn Marit Berglund

2. varamedlem