Meny Gå til innhold

Fylkesavdelingen i Rogaland ble stiftet i 1990 og har i overkant av 350 medlemmer.

Det er styret i fylkesavdelingen i Rogaland som er ansvarlig for aktiviteter og andre tilbud du som medlem kan delta på. Styret i Rogaland består av foreldre til barn med CP og voksne som selv har CP.

Ta kontakt med en av oss dersom du lurer på noe!

Vi som sitter i styret gjør denne innsatsen på frivillig basis. For at fylkesavdelingen i Rogaland skal kunne lage arrangementer og aktiviteter som medlemmene har utbytte av, er vi avhengige av at du som medlem både gir innspill og tilbakemeldinger til oss. Kanskje du også kan tenke deg å bidra i arbeidet vi gjør?

Hver fylkesavdeling i CP-foreningen har sin egenart og foreningen har et variert tilbud til medlemmene hele landet under ett. Aktivitetene varierer alt ettersom hvilket fylke du hører til. Som medlem i fylkesavdelingen i Rogaland får du brev per post eller e-post om ulike arrangement. Informasjon om tilbud legges også ut på våre nettsider.

De mest populære tilbudene for medlemmer i Rogaland har de siste årene vært juletreff, familiehelger og vinsmaking hos styreleder Nils. 

Her finner du en oversikt over våre og andre fylkesavdelingers  faste tilbud. 

Følg dessuten alltid med på arrangementkalenderen nederst på siden - her finner du en oppdatert oversikt over alt som rører seg av smått og stort i fylkesavdelingen.

Interessepolitisk arbeid i CP-foreningen lokalt og sentralt handler om å forsøke å påvirke offentlige myndigheter slik at tilbudet til mennesker med CP blir bedre. Muligheten til å påvirke CP-foreningens arbeid og prioriteringer er stor i fylkesavdelingen dersom du er aktiv.

Arrangementer i Rogaland

20 oktober

Ungdomssamling

Hvor: Thon hotell Oslo Airport, Gardermoen Når: (hele helgen)

Er du ung med CP og er samfunnsengasjert? Da kan vår ungdomssamling være noe for deg! CPU og CP-foreningen inviterer alle unge mellom 18 og 28 år til ungdomssamling.

Kontakt oss

Irene Hovland

Fylkesleder

Lillian Øygard

Nestleder og nettansvarlig

Styremedlemmer

Jochen Müller

Kasserer

Elin Amundsen

Sekretær

Elin Vaaland

Styremedlem

Marit Elise Aase

Styremedlem

Tone Margrethe Aarsland

Styremedlem